Zavod za statistiku je tačka ukrštanja svih informacija

Miladin Kovačević, direktor Republičkog zavoda za statistiku

Ostavite komentar


  1. Kako ulaze u „prosek“ oni koji je dobijaju platu? KOJIH JE SVE VIŠE???

  2. I ovog doticnog treba smeniti ( najuriti ) kao clana „RIK-a“ i osobe koja dezavujise – laze javnost Srbije i direktno je odgovoran za obmanu i kradju izbora „aminovanih od RIK-a“. LUSTRACIJA i samo lustracija nikada ne bi trebalo da kasni pa cak i za ovakve minorne sluge rezima Aleksandra Vucica.

  3. Ovaj čovek frizira sve podatke, zna šta treba da se sakrije a šta da istakne
    Stari lisac.
    Sve podatke dostaviti pravom IT stručnjaku da obelodani istinu tačnim pokazateljima.
    Najgori su na svim mestima

  4. Uz ovakav zavod za statistiku prosek plate od 900 evra imacemo vec 2023. godine. To, naravno, blage veze sa istinom nece imati kao sto ni danas nema ni jedan podatak pomenute „INSTITUCIJE“.

  5. Niste u pravu. Ovaj čovjek je profesionalac, radi u skladu sa „europskim“ standradima. Friziraju se podaci i u „Europi“.

  6. Medijalna zarada je plata od koje tačno polovina svih zaposlenih prima više, a druga polovina manje, i ona ikoliko ona trenutno iznosi.
    Modalna zarada je najčešća,odnosno plata koju prima najveći broj zaposlenih.
    Molio bi Miladina Kovačevića,mog klasića iz vojske u Somboru 1980.da odgovori na ova pitanja,kako bi realnije sagledali standard u Srbiji

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.