Zavod za statistiku neće objaviti fleš procenu BDP-a

Zbog problema u pristizanju podataka nema informacije o privrednom rastu Srbije u drugom tromesečju

Ostavite komentar


  1. Treba sve naštimovati prema AV najavama. A to je problem čak i za penzionera Miladina Kovačevića. AV laži su ogoljene do koske. Počelo je da mu se sve oburvava. Od autoputeva, preko Beograda na vodi, iz čijih zidina voda šiklja u Savu širimice, sve do njegove sopstvene vere da može još malo da šprajcuje lavinu narodnog nezadovoljstva. Eto sada i taj prokleti BDP!

  2. Nerealni kurs dinara ce kad tad doci na naplatau ali tada SNS nece biti na vlasti, to oni dobro znaju i zato guraju dinar u nebesa nebi li ostvarili obecanje AV o plati od 500 e. koja je na cekanju od 2016 g.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.