Završen sastanak Ane Brnabić sa poljoprivrednicima u Vladi – bez dogovora

Ostavite komentar


  1. Šibicari opet preveslali poljoprivrednike … vala su i zaslužili, kao da ne znaju sa kim imaju posla!!!

  2. Pa, Vi koji se sastajete sa raspuštenom vladom u minut do 12.. Jeste li vi zaista predstavnici poljoprivrednika? Na prošlom sastanku ste išli bez novinara ! Nameće se zaključak da ste uzurpirali pravo na pregovore. Šta to znači da ako pobedi SNS biće povećane subvencije!? Pa što ih do sada nisu povećali? I do sada su bili na vlasti.

  3. Kakav bezobrazluk! Daće im subvenciju ako vladajuća stranka pobedi na izborima! Ucena da poljoprivrednici glasaju za SNS! Sramota! Posle izbora ima da vas preveslaju pa ćete vi opet na ulicu! Razmislite za koga ćete glasati. Izađite svi na izbore pa da se rešimo ovog opšteg nasilja u društvu.

  4. A pitanje malinara nije ni pomenuto.cena na otkupu bila195 dinara i još ni pola nije isplaćeno,zašto na tu cenu nema,recimo u Beogradu da se kupi za 500 dinara kilogram ili da se kada je niska cena malina posluži u vrti ima u Srbiji

  5. Šta je Ana radila prošlu noć, u vreme predizborne tišine, u lestanskoj sali za svadbe sa 1600 penzionera iz grocanske opštine?

  6. Ljudi, zašto pristajete na tako providne prevare? Prošli put ste pristali da ne bude novinara, i nismo imali pojma šta su vas slagali. Sada nismo znali ni da vas zovu, jer nema vremena, a nema ni ko da obavesti javnost, jer je danas za sutra. Nude vam 30.000din. subvenciju po hektaru, ako oni pobede!? Zašto odmah niste napustili sastanak i zvali novinare!? Ili vam se ovako sviđa?

  7. Pa kad se još kaže „čuvena seljačka mudrost i pamet“ kaže se glup zaključak. U svim slojevima su podjednako raspoređeni pametni i budale. Nego, odnekuda se zapatilo da ima nepostojeće „seljačke mudrosti i neprejebivosti“. To je od onomad, od početa naše čuvene „državotvornosti i državnosti“, kada je u zemlji među stanovništvom bilo više od 80% seljaka – i to nepismenih. Dakle, ogromna masa za političku prevaru, za otimanje… Stari šibicarski manir gradskih političara, jebivetara, lezilebovića, mnešetara i umetnika je: udvaraj se sirotinji i seljacima, veličaj im „pamet“ i „mudrost“, dok im trkeljišeš po džepu i po slamarici. Kad god ti se neko baš mnogo udvara i podilazi ti to je prvi znak za uzbunu da je pred tobom prevarant i opsenar. A političari su dobro ispekli taj šibicarski zanat, pa se udvaraju, čas radnicima, pa seljacima, pa prosvetarima, pa činovnicima, pa građanima, pa narodu, pa vernicima… kad ko dođe na dnevni red za dranje i dvaljenje pamukom. Sad su seljaci omađijani, poniženi, prevareni i skuvani za dalje prevare(jer su političari uspeli da preveslaju „mudre seljake“ seljake i ogade ih narodu). Da vidimo, ko su sledeći? Radnici, činovnici, lovci, ribolovci, penzioneri, đaci…?
    Ovo važiu za svaku reklamu (od političke reklame do reklame za piškote i kondome) i to od seljaka do gradskog živinčeta.

  8. Da mi zavisimo od ucene,mi ili oni,
    Koga je briga za vašu vlast doveli ste nas
    do prosijačkog štapa,sada je red da vam vratimo milo za drago.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.