Zbog Jure, Leskovac po broju zaraženih koronom pretekao Beograd

Ostavite komentar


  1. Sve to upućuje na hitnu potrebu da se u svim prrduzećima u Srbiji utvrdi broj inficiranih. Poslodavcima treba naložiti striktne mere zaštite svojih zaposlenih.

  2. Poverenik sindikata Sloga i Leskovcu je Ivan Krstić zvani Krcko. Dugogodišnji saradnik Službe . Za pametnog dovoljno .

  3. Gospodine Tiodorovicu, taman posla da ste vi ili vase kolege iz Kriznog štaba nešto pogrešili! Vi ste „bezgresni“, sve ste odradili fenonenalno, a u Regionu po broju zarazenih i umrlih od Korone na prvom mestu.
    Mi građani smo ustvari krivi, da, da.

  4. Gospodine Tiodorovicu, taman posla da ste vi ili vase kolege iz Kriznog štaba nešto pogrešili! Vi ste „bezgresni“, sve ste odradili fenonenalno, a u Regionu Srbija je, po broju zarazenih i umrlih od Korone na prvom mestu.
    Mi građani smo ustvari krivi, da, da. Sram nas bilo i nas koje ste zatvorili i nas koji smo se razboleli.

  5. Ko će posle da donese biznis sečenja kablova u Srbiju? Ko će da nadoknadi odlazak te visoke tehnologije?

  6. Ne samo što Krizni štab u Beogradu nije reagovao na propisan način već ni inspekcija rada nije uradila svoj posao u okviru svojih ovlašćenja. Prema zakonu o bezbednosti i zdravlju na radu direktor preduzeća je dužan pa i odgovoran da obezbedi radnike zaštitnom opremom i omogući im rad u uslovima koji ne narušavaju njihovo zdravlje. Za nepostupanje se izriču milionske kazne. Inspekcija rada niti je naložila preduzimanje mera niti je podnela kaznenu prijavu protiv direktora, iako su se radnici bunili i štrajkovali plašeći se zaraze. Eto, to je naša država i Krizni štab. Plaše penzionere zatvorene po stanovima ali nisu sposobni da primene zakon koji je na snazi i bez korona virusa.

  7. Hitno treba uvesti mere i najuriti Juru iz Srbije jer je toliko zla donela ovoj zemlji po nacinu rada i neljudskosti. Unizila je i omalovažila sve radnike.Najuriti i članove kriznog štaba i ovu kriminogenu vlast poslati na stacionarno lečenje protiv lopovluka. Ovaj narod je zdrav. Ove ljudske pošasti nas oboljevaju

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.