Zbog loše procene EPS kupuje skupu struju iz uvoza

U Elektroprivredi Srbije bez zvaničnih komentara na kritike ministarke Zorane Mihajlović zbog kašnjenja u remontu bloka B1 u TENT-u

Ostavite komentar


  1. Dragi prof. Kovačevič, uzmite nešto praktično da radite, a ne samo da mudrujete kao i gospođa Ministarka koja je zaboravila za direktora koji je slivio za „eksperta iz čeza“ koji je sa istom istumbao EPS, kako bi mešetari kao što se sada dešava pokupili kajmak na štetu proizvođača. Remont traje koliko mora i radi se projekat, te je ministarka to trebala ranije da daje ovakve konentare.

  2. Grčiću je već 4 godine istekao mandat,totalno nesposoban čovek,na tako odgovornom mestu! Treba ga najuriti što pre a i Zoranu jer mu je ona zaštita!

  3. To ti je tako kada fabrikama upravljaju politicki balvani umesto iskusnih strucnjaka.

  4. Radnicima, inženjerima svaka čast, u tehnici se ne može uvek sve isplanirati. To zna samo onaj koji radi u termoelektranama. A gde su nam sada one vetrenjače da nadoknade izgubljenu proizvodnju. Izvinite nema vetra danas

  5. Balvan je imao godinama srece sa hidrologijom i blagim zimama. Sad se potrefilo da nema i to kad je struja skuplja 400%. Na sve to kasnio je i početak remonta da bi bili sto bolji u prvom kvartalu zbog BDP a.

  6. Postaviti vd frizera za gen direktora i sve je reseno. Ovaj cvecar lose upravlja. Mozda i vulkanizer kao zamena.

  7. Vučić je izabrao najboljeg što je imao za najveću kompaniju. Možete zamisliti kakvi su ostali?

  8. Grcic je unistio EPS i Kolubaru, licno je zaustavljao sve projekte koji danas kasne iz njemu znanih razloga. Covek je totalna neznalica, i sve takve uglavnom drzi oko sebe.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.