Zec: Ovde važi Marfijev zakon, ako nešto može poći po zlu – sigurno će se to desiti

Ostavite komentar


  1. Ništa nije pogrešio što je rekao. Izneo je jasne činjenice koji obrazovani ljudi znaju. Kamo lepe sreće da je neko kao on predsednik države ili premijer.

  2. Volim ovog doktora Zvekana od onda kad je izjavio da nama nisu potrebni Autoputevi..Bravo Profo…Turska Kaldrma je za nas vidim ja ..

  3. Profesore naš, nema dalje, ali dosta si upozoravao i pričao.., sad moraš da se uključiš bez izgovora!

Ostavite komentar


Ekonomija

Kako je AKP objasnila ulazak Exfisa u bivšu NIS-ovu pumpu u Severnoj Mitrovici? 10

Kako je AKP objasnila ulazak Exfisa u bivšu NIS-ovu pumpu u Severnoj Mitrovici?

Kompanija za prodaju naftnih derivata Exfis, predala je Kosovskoj agenciji za privatizaciju zahtev za „kupovinu nekoliko prodajnih mesta sa direktnim zakupom“, ali je to Еxfis „pogrešno shvatio“ da uđe na pumpu u Severnoj Mitrovici. Ovo tvrdi sama Agencija nakon što su mediji detaljno propratili prvo promenu logoa na nekadašnjoj NIS-ovoj pumpi, potom prekrivanje logoa ove kompanije belom folijom, a zatim i uklanjanje brenda. Istovremeno, u konkursu koji je raspisala sama AKP, navodi se da će se ponude za nedavno zatvorene benzinske pumpe na Severu Kosova prikupljati tek 9. avgusta, od 10 do 12 časova, da bi se i otvorile 15 minuta kasnije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.