Forbs: Zet Viktora Orbana kupio 11 poslovnih zgrada u Beogradu

Ostavite komentar


  1. BelosvetskiBelosvetski diktatori iz komsiluka se sjatili u Srbiju pa pljackaju sto stignu i sto im rezim dozvoljava.orbanima ce rezima Vucica sve dozvoliti jer diktator Madjarske Viktor mu je potreban zarad ucene EU. diktatori iz komsiluka se sjatili u Srbiju pa pljackaju sto stignu i sto im rezim dozvoljava.orbanima ce rezima Vucica sve dozvoliti jer diktator Madjarske Viktor mu je potreban zarad ucene EU.

  2. Udruzuje se mafija.Srbija ce imati veliku korist od takvih investora na stetu naroda.Ali nekaze se djabe skim si takav si.

  3. A za koliko para ste savetovali da se kupi i kome te pare idu u džep? Šta od toga ima grad Beograd?

  4. Verovatno ce bata da kupi nesto u Madjarsku da bi bilo pariteta, da mu ne stoje pare od izgubljene licne karte zarobljene u slamaricu

  5. Moj muž je rodom iz Lovćenca kod Feketića i kada smo bili prošlog meseca videla sam veliki broj automobila mađarskih tablica i rečeno mi je da kupuju sve što stignu a takođe i Albanci,da li nam to sve govori

  6. У једном мађарском филму из 70-их, публика навија „Хеј, хај мађаро !“. Сад смо ми на реду да навијамо за хунгаризацију Србије.

  7. Soroševci, i jedan I drugi, ni o cemu oni sami ne odlucuju, samo sprovode njegovu agendu u Srbiji bez suvereniteta…
    Toliko o tome…

  8. @Okupirana Srbija
    Pobrkali ste lončiće, Orban mrzi Soroša. Sićušna razlika je da Soroš daje svoje pare za stvar u koju veruje, a ovi pljačkaju sve što im padne pod šake na štetu svoje rodjene zemlje.

  9. Pošto smo saznali sve o njima, hajde sada da saznamo sve o porodici Bajden i sinu Hanteru. Pravi izazov i ispit za odgovorno, demokratsko, neopredeljeno istraživačko novinarstvo. Da vas vidim!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.