Ziđin će u Boru nastaviti ulaganje u razvoj turizma

Ostavite komentar


  1. Pored hotela „Jezero“ na Borskom jezeru, postoji i „RTB Klub“ u Brestovačkoj banji.

  2. Privatizacijom RTB Bor započinje nova era rudarstva, metalurgije i turizma u Boru i okolinu. Od Sosanovih kupleraja nastаće rajska mesta turizma i povoljna turistička destinacija i zadovoljavajuće mesto za razvoj i gajenja sportskih disciplina. Još ako se uspe da se dovedu gosti iz Kine, biće pun pogodak. Vreme je da se razmisli i o ponovnom otvaranja Brestovačke banje, koja je bila popularna za vreme Miloša Obrenovića, Kneza Aleksandra Karađorđevića i Turaka. Od Sosanovog perioda ostaće samo obnovljena sirena, koja se čuje pet puta dnevno, a dokle će, zavisi od strateškog partnera. Sosanov glas i razbibrigu već utihnuli!

  3. Privatizacijom RTB Bor započinje nova era rudarstva, metalurgije i turizma u Boru i okolinu. Od Sosanovih kupleraja nastаće rajska mesta turizma i povoljna turistička destinacija i zadovoljavajuće mesto za razvoj i gajenja sportskih disciplina. Još ako se uspe da se dovedu gosti iz Kine, biće pun pogodak. Vreme je da se razmisli i o ponovnom otvaranja Brestovačke banje, koja je bila popularna za vreme Miloša Obrenovića, Kneza Aleksandra Karađorđevića i Turaka. Od Sosanovog perioda ostaće samo obnovljena sirena, koja se čuje pet puta dnevno, a dokle će, zavisi od strateškog partnera. Sosanov glas i razbibrigu već utihnuli! S obzirom da je Sosan vrstan intepretator narodne melodije “Ne može mi niko ništa” moraće da je peva na novim lokacijama, kupleraji su mu oteti, pod uslovom da nije izgubio glas ptice sojke i možda uvideo da mu ipak neko može da učini nešto. Što se tiče njegovog jahanja klimoglavaca i poltrona, za vreme pevanja i zevanja, neće biti ništa, oni su promenili međuvremenu ljubimca i kupleraja.

  4. Ustvari uopšte ne sumnjam u te planove ZiJina. Malo je poznato da ova kompanija ima u vlasništvu veliki broj hotela u Fujian provinciji u Kini. Samo u matičnom gradu (Long Juan) ima nekoliko velikih i modernjih hotela.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.