Zoran Drobnjak posetio selo Kukulovce kod Leskovca, obećao meštanima asfalt

Ostavite komentar


  1. Moje selo će Bojkotovali glasanje, ako ne dobijemo aerodrom i WC pored svake njive.

    1. I da se uredi nekoliko klupica i stolova ispred prodavnice, te da se sve to natkrije zbog žege i kiše.

  2. Za sve to što su danas izjavili da će da“ oprave “ morala bi valjda neka građ.dozvola recimo i projekat? A da to je samo za one koji nisu u sekti….
    Sram vas bre bilo!

  3. Da li je moguce ?? koliko je ovo bedno, da covek ne moze da nadje odgovarajuci komentar. A sta je sa skolskim klozetima ?? Morao bi Drobnjak ili Ministarka da obidju sve skole u kojima nema klozeta. Ili je to obecanje Deda Mraza vec zaboravljena prica, kao i mnoge bajke koje su izrecene u proslih deset godina.

  4. Ovoga nema ni u crtanom filmu. Smejao bih se i plakao od muke u kakvom nakaradnom sistemu živim. Sad će verovatno da svi izađu i glasaju za svemogućeg vođu. Kako ljudi mogu tako nisko da padnu, imate li i malo dostojanstva? Ako izađete na izbore, zaslužili ste da vas vuku za nos lažnim predizbornim obećanjima. Budite odgovorni i 21. Juna obavezno ostanite kod svoje kuće. Sačuvajte zdravlje i obraz ako ga imate.

    1. Pa, dobro ili recimo da izađu da glasaju za Radulovića da bar ima neko u skupštini da se svađa sa naprednjacima.

      1. Koliko vidim, Radulovic se uglavnom svadja sa opozicijom i s ovo malo nezavisnih medija. Ipak im preporucijem da ostanu u svojim kucama na dan izbora.

  5. Eeee. . . Aca salje VATROGASCE . . . i to priznatog i dokazanog “ strucnjaka “ Drobnjaka koji mu sluzi kao javni “ otirac za cipele “ ali i odlicnog “ matematicara “ . . . boze . . . boze . . . dno dna . . .

  6. A Zakon, projekat, DUP, gradjevinske dozvole, saglasnost ministarstava, elaborat uticaja na zivotnu sredinu… nista??? Samovolja jednog coveka koji vice i drugog na kojeg se vice. E zato svako normalan i koliko toliko obrazovan hoce da vas otera na smetljiste istorije da bi ziveo u NORMALNOJ drzavi u kojoj ovakve nenormalne stvari ne mogu da se desavaju.

  7. … ko nekad Velja pijani, mora da su ga naranili sa mladom jagnjetinom, nije ništ džabe !

  8. Osam godina lažu te ljude ,i sada nekoliko dana pred izbore kao završiće asvaltiranje te uluce u selu. Ništa od toga, a oni opet glasaju ovu bandu sa vučićem na čelu. Srpski narod je komunistički preobraćen za ovih 75 godina i nema nam spasa.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.