Zoran Spasić: Dostignuća Kine u toku 13. Petogodišnjeg programa impresivna

Ostavite komentar


  1. Zaboravio je da kaže kako u Kini ministre i direktore koji kradu ili primaju mito javno vešaju na trgu, sa tablom oko vrata na kojoj piše šta je uradio.

  2. Moj prezimenjak nije rekao najvazniju stvar a to je da je 2020. godineKina imala jedina u svetu porast privrede i to za 2,3 % a sve ostale zemlje ukljucivo i nasa pad! Za 2021. godinu Kina planira porast od 6 %! U ratovima i u pandemijama je jasno da jedna diktatura ima mnogo vise uspeha nego demokratija! Tako je oduvek bilo jer i u anticko doba je demokratska Atina morala da pozove diktatorsku Spartu da joj pritekne u pomoc u odbrani protiv nadiranja Persije! Dakle nista novo za one koji hoce da uce iz proslosti

  3. Srbin iz Srbije prica Kineskoj medijskoj grupi o Kini i njenim uspesima. Pa ovo ima samo kod nas.

  4. Kada neki budu citali Spasicev tekst bice im muka , tolika drzava a 96 odsto penzijski pokrivenih ljudi , Kina je VELESILA U SVAKOM SMISLU I U HUMANOM sto dokazuje iz dana u dan.
    Saradjivati sa njima da i nasa drzavna krv bude bez trombova i dobro procilkulise . Odbaciti sve one drzave koji stvaraju Srbiji trombove.
    Kina je , to je to, drzava sa biofotonima , ne nekakvi od AAA preko BBB do CCC i slicni rejtinzi i skorovi vec bas tako BIOFOTON DRZAVA a ona koja ima CCC nazivati je sa umanjenim skoro minimalnim biofotonima a ona koja ih nema ni toliko kao recimo ………….ta da ima naziv , mrtva bez biofotona biofotoni se ugasili , bezite od nje .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.