Zorana Mihajlović bi „odavno obrisala“ niške direktore

Odložena sednica na kojoj je aerodrom "Konstantin Veliki" trebalo da bude poklonjen Republici

Ostavite komentar


  1. Da su pitali Ministarstvo ništa ne bi uradili. Ovako je niški aerodrom krenuo od nule. Država tu ništa nije pomogla tako da nam nije ni potrebna. Aerodrom Konstantin Veliki mora ostati van kontrole države kako bi broj putnika nastavio da se uvećava iznad broja 300.000.

  2. Ništa se oni ne pitaju. Po direktivi iz Beograda čekaju da se prašina (ako im „bog“ da) slegne, pa da nastave sa uništavanja Niša (čitaj Srbije).

  3. NISLIJE, jedna ste od retko svetlih tacaka ove i ovakve Srbije !!
    Samo napred !!

  4. Svaka čast građanima Niša ! Pokazalo se da su spisobni da kontrolišu svoju sudbinu i da imaju kapaciteta za to. Sećate li se „operacije grejanje“ ? Za razliku od beograđana kojim je sve potaman. Ne nagovaram ovde bilo koji bunt bez razloga, već građansku svest da se suprotstavi i bori za svoje interese. Svaka vlast je jaka koliko je narod slab. Zaista, iskreno čestitam građanima Niša na svesnosti o tome da kontrolu u krajnjoj instanci ipak drže oni. Narod je moć a ne vladajuća oligarhija.

  5. Bravo Nišlije!!!
    Srbija vam se divi. Istrajte u borbi za ono što vam pripada! Samo jako!

  6. Drage komsije,koliko ste me razocarali kod strajka Poste, toliko ste sad dali nadu da ima sanse da se Srbija oslobodi ove posasti. Pirot je uz vas.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.