Zorana Mihajlović: Vučić i politika moraju da se sklone iz EPS-a i Srbijagasa

Ostavite komentar


  1. Kada se setim, kako je Zorana udarnički radila da otera domaće firme sa izgradnje autoputa. Putevi Užice su bukvalno oterani i bili su prinuđeni da otpuste nekoliko stotina radnika.

  2. Zorana bi najpre trebalo da cuti i da se ne zali, sada joj sve smeta, a nekada se nije cula

  3. Ova žena da ućuti više, lom je pravila dok je bila ministarska. Sad vidi da se ‘klima’ promenila pa brže bolje da ‘preleti’. Neće moći, živela lustracija!

  4. Pa gospođa je imala mogućnost da skloni politiku iz EPS.-a i Srbijagasa!? I što to nije učinila?! A stan u Londonu !?

  5. Што то ниси причала када си била део СНС-а, него сада паметујеш. Док си се башкарила у благодети, а као министар није ти све то сметало. Сви сте ви исти, само вам је новац приоритет приоритета.

  6. S obzirom da je jadna od glavnih krivaca za propast EPS-a i SRBIJAGASA ne bi trebala da se javlja, već da krivično odgovara.Ona nije uopšte stručna za oblasti koje je vodila, već je kočila svaki razvoj EPS-a.

  7. Zoka progledala šta je radila dok je bila ministarka goreli bageri ovakvi likovi u uredjenim zemljama posmatraju svet iza rešetki a kod nas prosvetle se čim presuše slavine za tasnice cipelke djindjuve ha ha ha bagra obična

  8. Dobro bi bilo da bivša Ministarka javno kaže ko su ljudi iz „biznisa“ koji vladaju iz senke. U suprotnom, mogli bismo pomisliti da je i ona „šurovala“ sa istima pa zbog toga sada ne želi da izadje u javnost sa imenima.

  9. Zasto ovoliki publicitet jednoj pokvarenoj ,groznoj spodobi,koja je u dosluhu sa vadjom sve unistila!

  10. EPS pod hitno da uvede račune ala
    „LUJ VITON“ i sl.,jer glupo je da iste seljoberske račune dobijamo poštom!
    Normalno, glavni promoter neka bude
    Mihajlović,toliko je valjda zaslužila.

  11. ДА се уклони политика?Свакако,али немој да се госпођа трпа у стручњаке

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.