Zrenjanin: Na istoj adresi četiri firme, a samo jedna nije u blokadi 1premium chicken

Zaključak javnog izvršitelja Željka Kesića, od 20. decembra prošle godine, kojim se određuje sprovođenje izvršenja i to plenidbom, upisom zaloga, procenom i prodajom 100 odsto udela izvršnog dužnika „Premium chicken doo Žitište“ u privrednom društvu „Pile & Pile doo Žitište“, bacio je novo svetlo na čitav slučaj.

Pretragom u Agenciji za privredne registre može se videti da oba ova preduzeća, Premium chicken i Pile&Pile imaju istu adresu i istog zakonskog zastupnika, direktora Sašu Stojanovića.

Daljom pretragom finansijskih pokazatelja, može se videti da su oba preduzeća u blokadi. Ali, to nisu jedina preduzeća registrovana na istoj adresi.

Na istoj adresi registrovana je i firma Premium trgovina, kao i preduzeće Pile&Co. Osim poslednje firme, ostale tri imaju finansijske probleme a trgovini je oduzet i poreski identifikacioni broj.

Kao što je “Danas” već pisao, proizvodnja u „Premium chickenu“ je obustavljena, a radnici, njih oko 150, završili su na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari