Oglasila se Agencija za zaštitu životne sredine o kvalitetu vazduha u Boru i Smederevu

Ostavite komentar


  1. Oni koji zive i udisu vazduh u Boru i Smederevu sigurno se nece sloziti sa ovim izvestajem.

  2. Nekako su baš stručni ti stručnjaci iz Agencije za zaštitu ljudske okoline. U Smederevu vrabaca nema, samo vrane grakću. Zagadjeno je da zagadjenije ne može biti.

  3. Iz „zelenog rudnika“sukaru peki nekontrolisano izbacuje prasina sa2 ventilatora precnika 6m uokolini nekoliko km u precniku sve to zacinjeno bukom ipreko i preko 70 Db koji stvaraju pomeniti uredjaji 24h 365dana, tako da mi mestani okoline uskoro pozeleniti,to je nasa stvarnost

  4. A u Šapcu prestalo loženje kako kažu stručnjacida je zbog toga a „eliksir“ Zorka i dalje istim intenzitetom zagaðuje vazduh pa valjda čekaju zimu da objave zagađenost i kako je to zbog loženja.E Srbijo…….

  5. Nije problem u zastiti zivotne sredine, vec u zagadjivacu koji koristi prljavu industriju. Zasto bi unistavao Kinu, kad moze da radi u Boru sta hoce. Sramota.

  6. Pamte Smederevci kada se reka Ralja zvala crvena reka i kada je situacija sa kvalitetom vazduha bila gora nego ovih dana . Ovo je sve pomalo smešno i ne znamo pravi razlog kuknjave ali vec cemo isterati zeca iz Vučačke šume PS Vučak je selo relativno blizu kruga Železare…

  7. Vazduh u Boru je „OK“ , ali zato svaki treći čovek boluje od karcinoma!
    Pa, da li ste normalni, ljudi beže iz Bora i Smedereva!

Ostavite komentar


Klimatske promene

Pazite gde pijete vodu po ovoj vrućini: Samo na jednoj javnoj česmi u Beogradu izvorska voda bezbedna za piće 8

Pazite gde pijete vodu po ovoj vrućini: Samo na jednoj javnoj česmi u Beogradu izvorska voda bezbedna za piće

U potrazi za rashlađenjem na visokim temperaturama neki će posegnuti za prvom vodom na koju naiđu. Ukoliko vas put navede na neku od javnih česama sa izvoskom vodom na području Beograda treba biti obazriv, budući da poslednji rezultati ispitivanja kvaliteta te vode, koje je vršio Gradski zavod za javno zdravlje Beograd u junu, nisu ni zadovoljavajući.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.