„U krugu od 300 metara od moje kuće svi imaju rak“: Priča o Balkanu gde mnogi gradovi pate od zagađenja vazduha

Ostavite komentar


  1. Dobra vlast je ona koja ne krije ništa od gradjana , otvoreno kaže šta nije zdravo trenutno za gradjanje i koja kaže šta će uraditi da se poboljša situacija u vezi istog i nakon nekog vremena bez laganja objavi podatke da li se nešto popravilo ili nije .
    Recimo , neka se obajvi da li je česmenska voda zdrava za piće ili nije .
    Da li je zdrav vazduh ili nije.
    Da li je neka namirnica koja se pojavila u prometu zdrava ili nije .
    Da li je neka flaširana voda zdrava ili nije .
    Tako će se vlasti verovati i za sve ostale stvari , jer nije ona kriva za nešto što je zagadjeno ako je za nešto i kriva , svakome može da se desi ali važna je volja da se sve popravi da ona prepoznaje neke stvari i da ona želi da radi na poboljšanju uslova života svih gradjana.

  2. Srbija ima ekstra rečne slivove na kojima treba graditi elektrane. Zašto se tu stalo? Tu nema zagađenja, a voda se koristi kao energent koja pokreće turbine za proizvodnju električne energije! Elektro inženjeri, ekolozi i svi stručnjaci, napravite INSTITUCIJU i podarite svoje znanje za prosperitet Srbije. Zaustavimo strane investitore koji nam zagadiše životnu sredinu! Karcinom i kardiovaskularne bolesti haraju Srbijom. Užas

Ostavite komentar


Klimatske promene

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.