Zašto je Beograd poplavljen posle svake velike kiše?

Ostavite komentar


  1. Nije to nikakva promena klime uvek je bilo kise i ekstremnih vrucina.Problem je sto nas ima puno pa se gradi svugde i tamo gde su i pre bile poplave.A i informacije su bile slabe pa se znalo samo sta se desava u susednom selu,a sad imas iformacije iz svakog kutka ove planete pa su to odma krive klimatske promene.

  2. Ranije mislim u proslom veku su isli kamioni koji su cistili ulicne slivnike i nikada nije bilo poplave po Beogradu a danas sta ce nama to nama trebaju velepni stadioni, razne neke gondole, leteci taxi a ko sisa Beograd i beogradjane sto posle kise im trebaju lovacke cizme ili camci da se prevezu.

  3. Dobra analiza.Unistavaju se zelene povrsine. Neobrazovane“Seljacine“ guraju svuda samo beton. Niko ne vodi racuna o infrastrukturi,samo se gradi da se peru pare. Zavukli su zgradurine u svaki cose Beograda. Nestrucno grade pa ruse okolne kuce. Ko ce to toliko da se doseli, cela Srbija u beogradsku pasaluk.Ocekivano.

  4. Pa i zagreb je poplavljen pa sta to je prirodna nepogoda nepupajte vise

  5. U Londonu stalno padaju kise i nikad nema poplava i lokvi.
    Kako?

  6. Pre dva dana radnici gradske čistoće opalo lišće ne skupljaju nego guraju ptema kanalizacionim rešetkama. Ajde da počnu odatle da rešavaju, pa onda zelene površine i ostalo.

Ostavite komentar


Klimatske promene

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.