021:Vučić telefonom „pozvao“ Novosađanku da glasa za njega

Ostavite komentar


  1. Da bar zovu omladinu za posao nego nam školovani i pametni odoše iz države,ovde ostaju poslušni,polupismeni koji imaju zadužbinu da zovu i uznemiravaju ljude.

  2. Ih pozvao Vučić Novosadjanku…pozvali su zadnjih par dana pola Srbije. Verovatno će mu biti veliki telefonski račun.

  3. Isto sam doživeo ja, a i moja supruga, u nedelju 27.marta.
    Svačim se služe, to je uredu, ali otkud im pravo da nas telefonom uznemiravaju.
    Dno dna.

  4. Zvali sve u kuci na mobilne ,nigde ne ostavljamo brojeve osim banke,eventualno doma zdravlja .Privatnost kad bi se salili ,sloboda ha ha ha.

  5. Privatnost a nedaju nam mira.uznemiravaju telefonom.odakle im broj.zasto ne zovu sa biroa da nam decu zaposle a ne ovi.uzas

  6. U ime svih nas iz 50 i neke.idemo u planine.zbogom ostaj mila moja.ostani djubre do kraja.otiso si e pa neka .

  7. ZASTO Vucic sebe forsira? Ako mu narod veruje glasace za njega Ako ne a ja se nadam NE, neka pusti da narod odluci na izborima. Zar mu je Malo DVa mandata, Zar je moguce da je nezamenljiv? Tipican PARTOKRATA.

  8. Takav PREDSEDNIK Nije dobar jer je penzije poboljsao onima Koji imaju vise od 30,000 din. A oni Koji su ispod navedene cifre su sirotinja I beda, 60 procenata je ispod proseka.5,5 procenata je obezvredjeno Jos kad je najavio povecanje. Zar da glasamo za takvog predsednika? PENZIJE NIKAD KAO SAD ? UBI NAS SVAJCARSKA FORMULA!

  9. Kakav je to PREDSEDNIK Koji preko svoih clanova traze Jos Po 10 sigurnih koj bi glasali za njega.Ako je siguran u pobedu onda nisu potrebnu kapilarni glasaci.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.