1 od 5 miliona Beč: Učešće na izborima je izdaja principa, ograđujemo se

Povodom odluke udruženja "1od 5 miliona" o učešću na predstojećim izborima

Ostavite komentar


  1. Šta kaže 1 od 5 miliona Singapur ? Mislim da je ovo odeljenje značajnije politički iidejno od bečkog

    1. Ne postoji u Beču takva organizacija.A ako postoji kad će demonstracije u Beču gde njihov predsednik podržava AV ?

  2. Ne želimo da gastarbajteri kroje državu.Ajd prvo da razmotrimo- koliko njih je opšte učestvovalo u protestima u Beogradu ?Što nisu protestovali i u Beču ?Znali su da podržavaju Slobu devedesetih.Dokle ćemo one koji drugačije misle zvati izdajnicima.Ovom ixjavom ste rekli da ste isto što i SNS.Ja za razliku od vas baš zbog vas ću izaći na izbore jer jedino tako mogu nešto uraditi.Sedeti kod kuće smo probali sa belim listićima.Izbori ċe biti legitimni jer su svi imali pravo da biraju i budu birani.I pitajte Tadića što je doneo nakaradni ustav gde je predsednik nedodirljiv.I ovi iz SzS će se pobratimiti sa SNS .

    1. zao mi je Dragane sto ne zelis da gastarbajteri kroje drzavu, ali cu te razocarati. Svi gastarbajteri sa srpskim pasosem itekako imaju prava da kroje drzavu Srbiju, izlaskom na izbore bilo u zemlji ili inostranstvu.
      Dalje, naravno da se protsetvovalo i u Becu, tako da tvoja tvrdnja naravno da nije istina. Neki su ucestovvali i u protestima u Beogradu. Svi oni koji izadju na izbore daju apsolutnu podrsku najgoroj vlasti u novijoj istoriji Srbije i deju joj puni legitimitet. Izlaskom na izbore u ovakvim uslovima aposlutno se nece nista uraditi , osim omogucavanja SNS i njegovim satelitima da i dalje vladaju. Ali to je vase pravo, kad vec izlazite na izbore, onda je najbolje da glasate za SNS. I na kraju ustav ne daje nikakva posebna ovlastenja predsedniku, on ih je prosto sam prigrabio za sebe jer je ukinuo pravnu drzavu on i SNS svojim potezima tokom ovih 8 godina. pozdrav iz Beca.

    2. U Beču je naša pametna mladost. Oni koje je ova banda oterala. BOJKOT!

      1. Za neupućene:
        Protesta u Beču, protiv SNS vlasti, je bilo i pre pokreta 1od5miliona.

    3. Informišite se ljudi. Dijaspora nikada nije izglasala AVa, najmanje dijaspora u Beču.
      Protiv Diktature Beč je grupa obrazovanih građana koji misle svojom glavom, organizuju proteste u Beču kako bi informisali sve ljude, kako naše (koji imaju samo pretplaćeni Pink), tako i austrijance, dolazili organizovano u Bgd na šetnje,…Postoji stranica na fejsu, pogledajte!

    4. Za neupućene:
      Protesta u Beču protiv SNS vlasti je bilo i pre nego što je nastao pokret 1od5miliona.

  3. Očekujem oštru reakciju 1-5 miliona Bečići,Čibuljkovac,Šiljakovac,Linc ,Minhen,Barajevo.

    1. Očekujte. U Beču nas ima za 5. grad u Srbiji po veličini. I da… vučić ovde nije dobio izbore. Toliko o tome

  4. Mi iz franšize 1-5 miliona Somalija se u celosti slažemo ….ali čekamo izjašnjenje baze u Dzakarti…

Ostavite komentar


Politika

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju? 10

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju?

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik Đorđe Vukadinović smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "reanimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.