1 od 5 miliona: Brnabić da prestane da se sveti Šapčanima i omogući rad privremene bolnice

Ostavite komentar


  1. Politikanti, a da ne preteruje malo?Da li u svakom gradu postoje privremene bolnice?Naravno da ne.Oboleli iz Pirota idu u privremene bolnice u Vranje, iz N.Pazara u Kraljevo, iz Sombora u N.Sad… a šta bi vi?Do Bgd-a 40 km. znači pola sata vožnje, tu vam je i N.Sad… nego ste se sad „zabrinuli“ za narod, a gde ste do sad bili?Krili ste se u mišiće rupe, politikanti jedni.

    1. Ako i zemlja lider u svemu u Evropi, regionu..itd. onda treba da i mac na svakom ćošku privremenu bolnicu.

    2. Pa nije 40 vec 90 km od Sapca do sajma u Bg. I niko se nije nabio u misju rupu vec je Zelenovic, sa timom, konstantno na terenu i pre svih je podelio maske, postavio punktove sa besplatnim sredstvima za dezinfekciju, postavio dezobarijere, opremio privremenu bolnicu, pronasao doktora, otvorio pijace…A znas li Ljubisa gde su sabacki naprednjaci? U izolaciji odnosno, kako ti kazes, u misjoj rupi. A znas zasto? Jer su bili na zurkama i kojekakvim vecerama pa se zarazili a nisu se prijavili. Jer su bahati i neodgovorni.Ceo Sabac o tome prica.

  2. Ana Brnabic jasno je i pticama na grani da je zaljubljena u udobnu fotelju i funkciju koju obavlja zbog koje je spremna da ucini sve pa i da se uclani SNS.Posto je lila gorke suze zbog zarazenih u ustanovi za smestaj starih u Nisu i telefonskih razgovora sa njenim sefom, vrlo tuzna zaboravila je da ga upita za svoje misljenje u vezi kovid bolnice u Sapcu i odgovori gospodinu Zelenovicu.Nije ni gospodin Gojkovic otisao po svoje misljenje kod i njemu svevisnjeg, pa nije znao kako da reaguje ,pa je smisljao sta je jos potrebno da bi kovid bolnica u Sapcu mogla da pocne sa radom.To sto nisu odgovorili gospodinu Zelenovicu po hitnom postupku je sramota za Premijerku Anu Brnabic za koju mislim, a sigurno sam da sam u pravu, da nije prava osoba za tako odgovornu funkciju, jer nama svoje JA jer je sve u drzavi Srbiji pod kontrolom samo jednog coveka a ona zeli iz znanog razloga da pokazuje simpatije prema onima od kojih joj zavisi da li ce nastaviti da sedi u udobnoj fotelji i nastaviti da obavlja funkciju koju kao trenutno obavlja jer su izbori na pragu.Moje je misljenje a na moju zalost opet sam u pravu je da nam je u Srbiji potrebna Premijerka koja ce biti prava Premijerka svih u Srbiji bez obzira na njihovo politicko opredeljenje , sudeci po stavljanju na samo jednu stranu,i davanju cesto neodmerenih izjava pokazala je da nije.

  3. Valentina je pozitivna…!! Garant ,unosi pometnju…do sticanja kolektivnog imuniteta na zlo virusa ,tipa AV 1-AB 2-sef OO…

  4. Vi ste Sapcano najaci kapa dole da nas je pola ko vi bila bi normalna Srbija podrska za Sabac

    1. Dobar post ali promeni taj nick.Nekako se ne uklapa u slobodu,pravdu,demokratiju…Alek,nekako zvuci odbojno…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.