"1 od 5 miliona" pozvala sve građane da prijave izborne nepravilnosti preko aplikacije FISI 1Foto: 1 od 5 miliona

Grupa građana „1 od 5 miliona – Beogradski front“ pozvala je sve građane, predstavnike opozicionih lista i opozicione predstavnike u izbornim komisijama da nepravilnosti prijavljuju preko aplikacije FISI – Fer i slobodni izbori.

Od izuzetne važnosti za razvoj demokratskog društva je da izbori budu fer i pošteni. Iz toga proizlazi da sve nepravilnosti, bez izuzetka, moraju biti zabeležene i zato pozivamo sve da koriste Aplikaciju FISI kako bi sve nepravilnosti bile evidentirane, navodi se u saopštenju.

Ističe se da nema manjih ili većih nepravilnosti, već su sve jednake, zbog čega se zainteresovane mole da ih sve prijave preko navedene aplikacije.

Na taj način ćemo imati evidenciju svih nepravilnosti koje su zabeležene na jednom mestu, kako bismo mogli da sinhrono reagujemo u skladu sa pozitivnim propisima, stoji u saopštenju.

Dodaje se da Grupa građana „1 od 5 miliona – Beogradski front“ smatra da sve opozicione liste i njihovi predstavnici moraju sinhrono da reaguju kako ne bi došlo do bilo kakvih nepravilnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari