1 od 5 miliona: Prva godina studija mora i može biti besplatna za sve

Ostavite komentar


  1. Vlast osvojiti nećete, to je bar svima jasno. Uz malo guranja možda vas i doguraju do bednih 3%, mada je svima jasno da je tih 3% koska bačena … (kome se već baca koska) umesto nedostižnih 5%. Nedostižnih ne zbog kvaliteta vlasti već zbog osmogodišnje besomučne kampanje sa svih nacionalnih televizija, tabloida i ostalih razloga zbog kojih ne treba ići na izbore ali, svejedno, nedostižnih. A čak i da udjete u parlament, otkud vam ideja da oni koji su plagirali doktorate, kupovali diplome i završavali nepostojeće fakultete, kao i krali penzije koje su pre izbora govorili da neće dirati, da će sada nekim čudom uraditi baš to što vi tražite. Ne može se biti toliko naivan i misliti to ozbiljno, ali se može biti nešto drugo. Ima li to drugo veze sa milionima?

  2. Dobri studenti uče i polažu ispite a ovi od 30 i kusur godina bi da vladaju nad ovim prvima?! Pa ne ide to.

Ostavite komentar


Politika

U kakvoj su vezi SNS i SNSD sa krajnjim desničarima u Austriji? 8

U kakvoj su vezi SNS i SNSD sa krajnjim desničarima u Austriji?

Tako Vedran Džihić, predavač na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beču, za Radio Slobodna Evropa (RSE) komentariše kontakte Srpske napredne stranke (SNS) srpskog predsednika Aleksandra Vučića i Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) predsednika bh. entiteta Republike Srpske Milorada Dodika sa krajnje desničarskom Slobodarskom partijom Austrije (FPÖ).

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.