1 od 5 miliona: Tražimo uvid u birački materijal

Ostavite komentar


  1. Mala, šta si tražila, to si i dobila, srećom mlada si, pa ima vremena da se opametiš!

  2. Ispitni rokovi su u toku ali je zelja za vlascu izgleda veca.
    Tesko je pomiriti se sa saznanjem da za tebe nisu glasali ni tvoji najblizi.

    1. Trojanski konji /i kobile, naravno/, nemaju racune. Oni rade za saku zobi ili obecanje da ce dobiti boravisnu vizu. Posebno je mala cena za trojanske konje i kobile sa ovih prostora. Njih tretiraju kao magarce.

  3. Ha,ha,ha,.. pa ispalili vas vaši.. glasali za druge a vas ubedjuju da nisu.. kakav pokret takvi i kontrolori!

  4. pa to ce sigurno da im poveca procenast sa 0,6 do o,7. greske treba priznati a ne traziti opravdanje na nekoj strani. znali ste kakav je biracki spisak i kakvi su uslovi izbora pa ste ipak izasli . nema opravdanja za glupost

  5. Svakom normalnom ljudskom biću katastrofalni rezultati izbora bili bi dovoljni za otrežnjenje. Vi i Vučić imate mnogo toga zajedničkog. Nigde i ništa niste radili, a želite da se bavite politikom. Za razliku od vas Vučić je prvo završio fakultet, a nakon toga je postao političar. Uči dete, mani se politike.
    Znam da je „lova“ u bavljenju politikom, malo radiš, tu je i popularnost. Na vašu žalost samo najveštiji prevaranti uspevaju.

  6. Dete moje,“teoretski je moguće“,ja sam šetao ali sam na kraju glasao za SNS.

  7. Deco moja vođenje države je mnogo ozbiljna stvar da li ste zaista mislili da će narod to poveriti dvadesetogodišnjacima koji ni nos obrisati ne znaju.

  8. Draga Valentina, ne znam kojim recima da Vam se obratim nakon ove vesti, ove situacije i one Vase odluke na izadjete kao pokret na glasanje (ne izbore-glasanje). Da li sa roditeljskim prekorom ili autoritativnom strogocom razrednog staresine. Jeziva mi je pomisao da ste izasli zato sto ste hteli da materijalizujete brend 1 od 5 miliona. U svakom slucaju Vas stav, koji je bio medju prvima ako ne i prvi (sto se opozicije tice), kojim ste fakticki pretili, da izadjete na glasanje je Vas je smestio tamo gde ste nesvesno hrlili. Proglasavate gospodina Vucica lopovom, izvinite al lopovom se ne postaje preko izborne noci, lopov je trajnija kategorija ako je tako kao sto kazete. Draga Valentina, sta cete Vi u drustvu lopova ako ste protiv istih. Ovaj narod se nikad nista nece nauciti.

  9. Ja ipak mislim da je devojka iz revolta izašla na izbore,da bi napakostila onima koji su hteli da se ušetaju u ono što je tako reći brend „1 od pet miliona“! Da li se neko seća početaka,kada je trebao da govori Dule Vujošević i Mirjana Karanović,i kada je neko „nevidljiv“ to sprečio!? Ima u Basare veoma često nekoliko imena,kolima on tepa,i koji se svim silama i novcem nameću kao spasioci! Čitav problem je tu,pošto narod njima ne veruje,a oni opet opstrujišu svaku novu nadu,kako bi se pobedilo zlo!“

    1. Da bi neko umeo da pregleda biracki materijal mora da zna gde i kako se krade. Vi to ne znate i pola detalja nebiste videli. Politika je kao kriminal, ili si rodjen za to ili bezi sto dalje.

  10. samo će da vas istroluju u stilu botova da čak ni vaši kandidati ne veruju u vaš pokret. sve si to znala i pre izbora ali si odllučila da izađeš. Pomiri se sa tim da si uništila brend „1 od 5“, jer šta god ti pričala u istoriji će to tako ostati zapisano.

  11. 1od 5 je pokret, a ne vasa stranka. Zloupotrebili ste ime 1od5 za svoje licne (vuciceve) ciljeve. Sve ste obesmislili.

  12. Ne mogu da se zluradim što je „jedan od pet miliona“dobio tako malo glasova. Moram da kažem da je to ipak dobro. Politika je ozbiljna stvar, a ovaj pokret pokazuje da to ne zna. Ne razlikuje se od velikog broja aktuelnih političara kojih treba da se rešimo.Valentina je govorila o reformi sudske vlasti. Potpuna neznalica. Govorila je o Kosovu. Strašno! Dobro je jer ljudi nisu hteli da podrže agresivnost i nepoštovanje političkih protivnika. Nisu hteli da podrže stav da je politika samo lični interes.Nisu podržali neozbiljnost i neznanje. To je dobro.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.