1 od 5 miliona: Vučić bi da legalizuje svoj lični progon medija, organizacija i kritičara vlasti

Ostavite komentar


  1. Odlican potez vlasti. Znaci isputa ce se otkud KURIRU pare da pokrene televiziju, kojim parama je kupljena Prva televizija, da li Željko Mitrovic kao privatna tv ima finansiranje it repunlickog budzeta zloupotrebom Fonda za tehnoloske inovacije, gde zavrsavaju pare od brojeva lista, koji se prodaje sa knjigom, kako su privatizovane Novosti, kako se finansira Politika koja je 50 odsto u privatnom vlasnistvu, kakva je vlasnicka struktura Informera i slicno. Ako je kontrola nek je kontrola, a ne sredstvo da napredni radikali ucutkaju svaku kritiku jer je dosao trenutak kad TREBA POTPISATI ZA KOSOVO.

  2. Vucic diktator, dobrojeto samo tako, pokazace se ko je on, diktator koji ce Sam sebe unistiti

  3. Zasto bi radili na strategiji medija u Srbiji ako hoce samo prorezimske?

  4. Danas imamo potpunu slobodu medija,za razliku od vremena DS gde su do izrazaja dolazili samo rezimski mediji.

  5. Kao i mnogo puta pre toga putujući cirkus 1 od 5 navodnih miliona ponovo izmišlja i napada vlast bez argumenata.

  6. Ti mediji ako su čisti, nemaju čega da se plaše, i treba da im je drago što ovakvu istragu mogu da iskoriste, da dokažu svoju ispravnost,ali očigledno da nisu čisti.

  7. Znači ako neki medij ima prefiks „nezavisni“, niko od državnih organa ne sme da ih provera, i mogu da rade šta god hoće?

  8. Nema razloga za brigu, ako se ne radi protiv interesa države. Nije problem Vučić, problem je ovde u potencijalnim mutnim radnjama, koje je potrebno temeljno istražiti.

  9. Znači ako neki medij ima prefiks „nezavisni“, niko od državnih organa ne sme da ih provera, i mogu da rade šta god hoće?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.