1 od 5 miliona: Zabraniti Vučićev spot, ovakva zloupotreba dece u političke svrhe nije zapamćena

Ostavite komentar


  1. Cinizam predsednika nema granicu. Prvo je svojom politikom naterao ljude da odu jer ovde posao dobijaju samo njegovi članovi i simpatizeri, onda su ti jadni ljudi krivi za širenje virusa. ….i vrhunac, sad ih zove da se vrate. Tobože će im naci posao . Jedan primer. Prijateljica skupila 40 glasova za sns , tražila joj direktorka PU Pčelica Niš. I nakon toga joj dala otkaz tj. Nije produžila ugovor.

      1. Ne vidis kako se vrte reklame na raznim kanalima sa decom a ovo vidis ocito si corav

      2. Dragiša, a nije ti smetao spot Tadića, i Djidona sa decom 2014?Otmeš deci parkić da napraviš rialiti, a pisle se slikaš sa njima, onda zaboraviš, pa napadaš druge…

  2. Ma kakav cinizam. Ovo je neštomnogo gore. Psihijatri, zašto ćutite?

  3. Normalno da je ne zapamćen, jer oni imaju pamćenje koje seže samo dve godine u nazad.

  4. Zašto da ga zabrane?Jel zato što jasno pokazuje plan za bolji život naših gradjana, i sigurniju budućnost naše zemlje?

  5. Kad smo kod saglasnosti, da li su roditelji dali saglasnost za članovima 1od5 milona da se ovim bave?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.