Dragana Rakić na 24. protestu „Srbija protiv nasilja“: U Vučićevoj Srbiji ne znate ko je kriminalac a ko policajac, ko lopov a ko ministar

Ostavite komentar


  1. Da li će se ova opozicija umoriti od sopstvenih gluposti!!!! Danas smo bili svedoci koliko se ulaže u Srbiju otvaranjem nove deonice puta i koliko je predsednik opravdao svoju poziciju!!!! Da li je opozicija svesna da na njih niko ne obraća paznju?!

  2. Ali odlično znamo ko su članovi opozicije ,šta rade čime se bave i za šta su sposobni,tako da nam je to dovoljno.

  3. Sve je to tačno što je rekla D.Rakić. Lepo je što još poneko želi da dođe na protest, ali mislim da takav oblik aktivnosti gubi smisao. Svi oni građani koji su ovih meseci bili na protestima zadržali su svoje mišljenje i svoje nade da će se ovaj režim promeniti. Zato je vreme da opozicija krene sa grupisanjem i svojim programom koji nudi građanima jer predizborne aktivnosti kod SNS-a su već počele. Izbori se ne dobijaju kritikom vlasti jer to već svi znamo već onim što nudi opozicija kada dođe na vlast.

  4. Očigledno, da se ovde objavljuju samo komentari , režimskih parizera. VEROVATNO DA ĆE TO DA POVEĆA TZIRAŽ.

  5. Vidi se da Drakić ne raspoznaje ko je kriminalac a ko policajac, ali voli da se slika za novine.

  6. Trebalo bi da vam Vucic stoji kod dece i vaspita.Majke i ocevi to je vase ogledalo duse,deca.Nasilje ide iz kuce ne iz skole ,tamo se uci obrazovanje ne vaspitanje,Vi ste pobrkali babe i zabe,svi cinimo drzavu.Uvedi smrtnu kaznu za velike prestupe i jaci zakon.Ova zemlja je skroz trula skoro svi,lazu,kradu,nasilnici,bludnici,i td.Zaviri te svi u svoje duse i pisi te na papiri Pakao ce biti mali da se ne lazemo.Spas je svak sebe popravi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.