A.Šešelj: Odgovorili smo na poziv naprednjaka, realna je opasnost da se u Beogradu vlast promeni

Ostavite komentar


  1. Promena dolazi, Beograd ce opet biti BEGRADSKI Beograd, a vi radikali cete postati ili male mace, divne i ljubazne prema svima, ili vas vise biti nece.

  2. Ko ne zeli da zivi u Evropi moze slobodno da se seli za Rusiju. Tamo vala ima mesta koliko hoces. Samo bojim se vratili bi se brzo. Srbi imaju rusofila na tone, a rusija nema srbofile.

  3. Mi smo živeli taj haos crveno crne koalicije i pevali:Beograde zar u bodljikavu žicu da te ograde?To je opasnost da postanemo gubernija ili provincija samo da bi kumovi šurovali.

  4. Znači sve je opasnost što niste vi. Jadno. Pa vi ste tvorci svega nenormalnog i pokvarenog u ovoj državi.
    Mali stvarno si sin svoga oca. Nestanite oboje sa političke scene. Ne trebamo takve gnojeve.

  5. „Postoji realna opasnost da se u Beogradu vlast promeni na gore“
    – Gore od napredno-prefarbanih radikala ne može ! Može samo nabolje ali to znači i vaš i njihov kraj odn. lustraciju i zatvor.
    – Osim toga, čime ste to „odgovorili na poziv naprednjaka“ kada je više od 2/3 vaših članova odavno prebeglo u SNS i to isključivo radi posla !?

  6. Opasnost, kakav izraz, zasto je to opasnost, mislim, za mene je uvek bilo normalno da ako neko ne radi dobro da bude kaznjen na sledecim izborima, ne vidim da je to nesto opasno. Ma izgleda da ovi politicari svi zaboravljaju da su oni kada budu izabrani, predstavljaju one koji su ih izabrali i time postaju uposlenici naroda jer ih narod i placa zar ne. Blago nama sa njima ovakvima. Ziveli

  7. Idi kuci svojoj i pitaj oca ima li stida i obraza da se uopste vise javi i pojavi negde. Ti da si pametniji bio bi negde na nekom poslu , a ne zgubidan stetocina radikal.

  8. A, ti bi mali da prangijas kao tata i kum tvoj? Zasuci rukave i zaradi tu koru leba. Odbijte vise bre!

  9. Evo još jednog Šešelja da nas „vodi i usreći“ u narednih 30god. Mislim da je ovaj tip razlog više da beograđani izađu i glasaju za opoziciju. Ljudi hoćemo li se ikada osloboditi Šešeljovića?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.