Abazović: Vučić nam nije čestitao iz taktičkih razloga

Ostavite komentar


  1. Bilo je interesantno gledati kako ga sandžaklija Hadžifejzović nagovara da predje kod Mila i da će ga ovi“velikosrbi-četnici“samo iskoristiti za svoje ciljeve. Mali ga je tako ispreskak’o da je ovaj samo zin’o i zanijemio.

  2. Azem Vllasi je javno optuzio Dritana da je preko izvesnog lika primio ogroman novac da proda glasove Albanaca i Bosnjaka..Azem nije htio da kaze ime ali su Albanski mediji objavili da je u pitanju Zarko Rakcevic,Ja licno vjerujem Azemu i osjecam da Dritan i njegove gazde vracaju Crnu Goru u 1918 a cijeli region u devedesete

    1. Misli ti šta hoćeš to je tvoje pravo, čovek poput Dritana se ne prodaje za razliku od tvog Vlasija koji kini sve one različite od sebe. Dritan je čovek realista bez dlake na jeziku a i obrazovani ji je od polovine balkanske elite. Ja sam Srbin ali mu bezrezerno verujem! Dritan, samo napred!

    2. Za razliku od vas,ja iskreno mislim da se ovaj momak nije prodao niti ce.Vas ocigledno muci sto nije stao na stranu onih drugih i pokusavate da ga oblatite.Interesantno je to da verujete nekom ko je izdao svoj narod i svog svetca.Ako mu svoje nije sveto,zasto bi mu bilo vase? Interesantna su ta nagla simpatisanja,sa jedne strane iz koristi a sa druge iz gluposti.

  3. Pa naravno, da ne bi ugrozio ni sebe ni vas. Politika je kao i šah kako kaže, trebaju se vući mudri potezi koji su svrsishodni i korisni. A u ovom slučaju korisno je da za obe strane. Pa novinari i zli jezici jedva čekaju da vas optuže za šurovanje, da izbore niste dobili vi nego Vučić itd. a to ono što je ipak hteo da izbegne koliko je moguće zbog zluradih novinarskih spinova.

Ostavite komentar


Politika

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine 10

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine

Albanski premijer Edi Rama rekao je na 79. zasedanju Generalne skupštine UN u Njujorku da je Kosovo neodvojivi deo međunarodne stvarnosti. On je poručio da ruska agresija na Ukrajinu treba da služi kao zvono za uzbunu, ali da ne bi trebalo praviti paralele sa Kosovom, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.