Advokat odgovorio Vučiću na optužbe da prima pare od organizacije na “R”: Vidim da vam je to slovo posebno drago

Ostavite komentar


  1. Bravo brate mili Rajiću! Ožeži po lenštini i lažovu kako i pripada po slovu zakona…a to je tvoja struka jer njegova sigurno nije iako sebe samoproglašava najstudentom pravnog fakulteta.

  2. Ovaj me tekst obradovao u pravom smislu reči.Mnogi bi mu ovako odgovorili,ali nemaju ni smelosti a ni priliku.Za gospodina Ristić veliko BRAVO.

  3. Izvinite na grešku u predhodnom komentaru,treba da stoji Rajić a ne Ristić.

  4. Pa zna se da su advokati fini posteni savesni itd.Oni samo posteno rade i savesno.Jadni smo mi u celini.

  5. Advokat bi trebalo da zna da se prvo utvrdjuje validnost i ispravnost optužbe, pa se tek onda okrivljeni brani od navedenih optužbi. Paušalno iznošenje sopstvenog doživljaja se svakako ne može okarakterisati kao validna optužba. Niko ne dokazuje da je nevin pre nego što se dokaže da je kriv. Baš tako piše u Ustavu.

  6. Kako fukara mora da ustukne pred čovekom iza kog stoji znanje i obrazovanje, njega ne može zastrašiti. Zato i jeste cilj što više neobrazovanih korisnika socijalnih davanja…

  7. Ako ćemo pravo, advokat bi u budućem obraćanju predsedniku trebalo da kaže „osnovano sumnjiv da je počinio krivično delo zloupotreba službenog položaja“.
    Na ostale navode iz obraćanja nemam primedbe, naprotiv.

  8. Kakve su to optuzbe predsednika drzave, „neka organizacija na slovo R“??? Pa jel smo poceli pantomime da igramo u njegovim obracanjima i napadima? Strana rec? Dva slova? Tri? Cime se to bavi predsednik svih gradjana??? Izadji uštvo radikalska i reci ime organizacije,sta vise sludjunes narod i tvoje polupismene i poluslepe glasace?!

  9. Na slovo na slovo R. Da nije možda Koluvija, Đilas, Šolak ili Đuka? A bre Faraonu u fekalijama si do guše, gubiš vazduh i ti koji si najpametniji u Srbiji ne znaš ko je taj papak na slovo R. A, da to je Kurti. Kakva si ti kukavica! Za advokata samo bravo mada ih ne volim mnogo.

  10. Kada smo kod „poedudarnosti“: šta je zajednički imenitelj Oskar Poćoreku i ovom našem Oskaru?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.