AFP: Vjosa Osmani na čelu političke klase nove generacije

Ostavite komentar


  1. Populistkinja i sovinistkinja, ista kategorija kao i Kurti. Sta je tu novo?

    1. Da i to visoka kategorija, i visoko obrazovani. Ne kao tvoji koji su dobili diploma pod UDB, naredjenju u nekim universitetskim čumezima po Srbiji.

  2. Mnogo se bre bavite sporednim pitanjima poput neke kvazidržave “ Kosovo“* , imate ozbiljnih tema. Gubite reputaciju ozbiljnih novina.

    1. Moraju da odrade zadatak. Da se kladimo da ce ovih dana da bude neki clanak u kome ce „strucnjak za Balkan“ da objasnjava kako ce med&mleko da protece cim Srbija prizna tu albansku tvorevinu na Kosovu?

    2. Nije moje da branim ,,Danas“.Danas informise jedino sta je agencija AFP saznala i njen stav.Stim se ne gube ni citaoci,ni reputacija,naprotiv.

  3. A šta teći za Vučića.On nije populista?Čak negira neke nacije na Balkanu

  4. Da i to visoka kategorija, i visoko obrazovani. Ne kao tvoji koji su dobili diploma pod UDB, naredjenju u nekim universitetskim čumezima po Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.