Agencija AP: Vučič doliva ulje na vatru u Crnoj Gori

Ostavite komentar


  1. Toliko o Vucicevoj hrabrosti i patriotizmu. Dakle “ Ne pada snijeg da prekrije brijeg, vec da svaka zver pokaze svoj trag. A, tragovi vode do narko mafije, ratnih zlocinaca i peraca novca.
    Kakvi SRBI u Crnoj Gori, kakva Srpska pravoslavna Crkva i eksproprijatoski zakon protiv nje. Vazno je samo laprdati 24 sata na dana i potpisati ono zbog cega su GA DOVELI NA VLAST. Drugi je sve smislio i napakovao/moguce i Amadeo Votkins/, ucenivsi SPC imovinom u Crnoj Gori da umeksa stav o konacnom statusu KiM. A, naravno da se Srbi ne dosete, navucena im je dimna zavesa sa talasanjem naroda u Crnoj Gori. Prosto, da ne ometaju Mila Djukanovica dok pregovara sa meksickom mafijom, za koju je dilovao drogu dosada, verovatno preko nekog Siptara iz albanskog lobija u Sad. Za to vreme je Taci platio da ga Grenel primi, da se mafijaski dil pretoci u politicku formu kao konacno otcepljenje Kosmeta.
    AV treba sami da dodje u Montenegro, da donese potpisane TAPIJE zs Kosovo i Metohiju. I jos da zaradi na politickom rejtingu, na patriotizamu, drzeci svoj prvi veliki miting medju Srbima u Crnoj Gori, tek sto ih je izdao. Kakav spin, kakva egzekucija na britanski nacin.
    Ali kao sto se zna jedna egzekucija budi drugu egzekuciju. Toga svako mora da bude svestan, pa makar bio 24 casa na kokainu.

    1. Ma bez brige Dejane.Poslaće Vučić svoje hrabre izaslanike Djilasa,Jeremića,i Veseljka,koji brinu za Srbe kako u Srbiji tako i van nje,koliko i za lanjski sneg.Djiki će sa Milom malo da priča ko je bogatiji,Jeremić će sa Roćkančićem opet na S.Stefanu da malo psuje Srbiju, a Veseljko će po običaju,da ojadi neki manastir.

  2. Dačić nema nikakvo krvno srodstvo sa Crnom gorom njegov gen je bliži albanskom ili hrvatskom ,daleko je on od crne gore.

    1. Dacic je hrvat iz Janjeva sa KiM. Njegovi su se doselili sedamdesetih u Zitoradju. Sestra mu se zove Evica. Ivica i Evica, kako vam zvuci?

  3. Dačić nema nikakvo krvno srodstvo sa Crnom gorom njegov gen je bliži albanskom ili hrvatskom ,daleko je on od crne gore.takođe je i sa Vučićem isti slučaj gen hrvatski albanski nemački austrougarski.

    1. Ej Ameri ubiju drugog coveka Irana dronom, a nama popuju zbog pokusaja paljenja Crnogorske zastave!!! Srbi osvestite se nema prijatelja, samointeresa. Sami smo na ovom svetu i vreme je da to shvatimo i u skladu sa tim delujemo. Moramo to da shvatimo!!

  4. Joj kako je pogodijo bas pravu metu ……nisam verovao ni ja ni cel civilozovani svet …..a zasto tako dobro lazi da i nama komsijama bacili u komu da mislimo da smo i mi krivi malo …….probudio je nas izjava zapadnih Sila …..sad smo dosli u situaciju da ….taman kako je reko A.V ….kuce kroz tarabe da vas neko izvuci …..

    1. I jos nesto da kazem ….nije ti neka vllada uvjek narod ……ima dobri i losih ljudske bice …

  5. Nije ni nameravao da ide,već „odustajanjem“ je „mirotvorac“!

  6. Agencija kao što je AP ne sme sebe smatrati za objektivnu i nepristrasnu, jer drži srpski narod za genocidan, a ne haje za ono što se tom narodu događa (jednostrano otuđenje KiM, a sada i svetinja u CG). Sramota je da ta agencija ima ikakav uticaj u svetu jer je očigledno antisrpski okrenuta. Na sreću, naši zvaničnici imaju šta da im odgovore jer vide kako stvari stoje i znaju šta je u interesu srpskog naroda.

    1. Jeste, narocito to sto znaju sta je u interesu srpskog naroda. Znali su pre 20 godina, evo znaju i dan danas. Kad bi se lagali.

    2. service su daleko of finog naroda I nikako nisu bezgresni..Niko ne valja seem nas..to dovoljno govori o tome koliko smo kao narod posrnuli I koliko smo izgubili vezu sa realnoscu..Potpuno smo ogrezoi u zlobi..takav je I ovaj psihopata koji sebe dozivljava kao predsednika…Nimalo see ne ponosim sto pripadam Tom narodu…Zalravo stidim se..!

  7. E pa nece ici u Crnu Goru,beranci drze veliki transparent da nije ni mesto ni vreme da dolazi za Badnji dan.Ovo nije za reklamu i jeftine politicke poene vec je to srpska muka za koju ce se oni izboriti bez Vuciceve varjace.

  8. Gospodin Vucic je poznat po odlascima na tudji teren i iskazivanje patriotizma na neobican nacin. Poznati su njegovi uzvici sa nekih planina i tragedije u brojevima. Zahtijevam granicu koju on ne moze i ne smije preci.

  9. Vučić ne doliva ulje na vatru. On je imao neutralan stav, nije se mešao u politiku susedne Crne Gore sve dok situacija nije otišla predaleko. Sad ide dole jer jedino on može da reši situaciju

    1. ahahahahhh…samo nek uzme terapiju ..a mozda I na kineskom da I’m objasni sta predlaze..Nije bre u stanju Srbiju da dovede u red jer su see njegovi kerovi pustili sa lanca..Nezasit brat ali I ostatak krakova hidre..On see Ravi lud u vezi sa svim…ne sme da pruzi ni jedan konkretan cist odgovor..postavlja pitanja, on kao jednostavnom nevaspitano cudoviste moze da resi sve samo ukoliko ode na psihijatriju da konacno pocne lecenje

  10. Mene ne čude političari, ni da jedne strane. Mene čude ljudi koji, i posle trideset godina, kupuju iste priče. Na kraju, vladaju oni koje birate…

    1. Nisam verovala, ali vidim da je ovaj moj narod ne kvalitetan .!
      Dokaz pride su i
      brojne plagijat diplome, u vrhu dronjave države Srbije .
      Spram sveca i tropara, zar ne…

  11. Samo kad se ovaj psihopata ukljucio..To uopste ne valja..Deklarativno sve po pravilu sluzbe a isood Zita Jo zna..Ovde see uilapa I dalje da he Beograda I dalje izvor sveg zla na Balkanu..Pogotovo od kad se hidra toliko rasirila…

  12. Klasičan politički marketing , naravno na štetu Srbije i Srpskog naroda u Crnoj gori . Najveći razjedinitelj srpskog naroda u istoriji .

  13. Danas , očekuju normalni građani Srbije da čuju glas SAD , nakon mafijaškog zakona u Crnoj Gori, ali i stav SAD o koruptivnoj , mafijaškoj politici Aleksandra Vučića u Srbiji , makar mi nismo tako bitan igrač za veliku i jaku SAD , ali pomoć političku , ne i vojnu tražimo od Vas !

  14. Šokira se Ambasada SAD u Beogradu, zar prvi put, potom se šokira Crno Gorska vlast , i drugi brojni se šokiraju.!!??koje kuda ali ne baš u regionu…
    Molim Vas sve sadašnje i buduće koji se ili će da se šokiraju, ali
    BEZ šokiranja , prestanite da s e šokirate, jer će toga biti još, pa ćete s e svi šokirani na to već i navići kao već naučeno gradivo kao i mi građani ovde u SRBIJE PUNIH ….. već 7,8 godina…stila vlasti političke bitange A Vučića….
    Mi bez vas i Vi bez nas nećemo uspeti da tog političkog autokratskog KABADAHIJU , pošaljemo na đubrište istorije , 21 veka…
    DAKLE SRBIJA NA SLOBODI ILI NA DĐUBRIŠTU MORALA, KRIMINALA, MAFIJE, KORUPCIJE I T D …A Vučića, čoveka sa brojnim psihijatriskim dijagmnozama, ali je i pitanje šta je sa nama , zar nas nema NORMALNIH VIŠE, VEĆI BROJ, PITAM S E SVAKI DAN,,,

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.