Ahmeti: Prava građana Preševske doline biće deo pregovora

Kopredsednik novog tima Prištine za razgovore sa Srbijom govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Da su Albanci sa Kosova mogli da iskamce priznanje od Srbije, clanstvo u UN i sve sa ovog spiska onda bi to uradili pre desetak godina kada su okolnosti bile mnogo bolje za njih. Kada su imali americku administraciju na vrhuncu moci, kada su pojedini iz americke administracije imali licni interes da legalizuju tu tvorevinu na Kosovu, kada je Putin jos lutao itd. Ali sada? I ne samo to, nego uvoditi nekakvu „presevsku dolinu“, odstete, zahteve za sud za Srbe i umisliti da se ima kapaciteta, snage, podrske da se diktiraju uslovi koje Srbija „mora“ da prihvati, je u najmanju ruku smesno. Iako se pre radi o dijagnozi.

  2. Ako uspete pripojite Leskovac da kao proterao disident mogu da se vratim u Leskovac na rostilj. Ha Ha :))) Garantujem da je svaka vlast bolja od ove liticke Mafije iz Beogradu gde treba istaknuti imena velikana : Seselj ,psihopat Vucic ,sebicni Dacic .Banda okupljenoj 1988 koja 30 tlaci Narod Srbije !!! Izgleda da se samo Albanci bore protiv over by piticke Mafije iz Beogradu ,Srbija izgleda nesmeta robovanje 30 godina,Ali posteno sta je 30 godina naspram 500 godina.Ako je tako kfecem da uci. Albanski jezik …dobar Dan dobar Dan ( Mirmendjes ) hocu da se uclanim kod Vas …ha ha…..Faliminderi shum !!! ..garantiram da ce Vucic Dacic Seselj jos dugo vozati ovaj Narod u Palminom ringispilu ( Ajde dece sledeca viznja Ringispilom besplatna !!! ( Vozaj ih na namestenim Izborima ,cinicno cu stampati postere ,,Ziveo Dacic ,,,Ziveo Palma,, ,,Ziveo Vucic ,, I dacj da se lepi po Jagodini ::: ,,Disident Dimitrijevic ,,Ziveo Dacic ,Ziveo Palma I na kraju Ziveo Ja ::::; # Nas narod kao da mu daje neku drogu h mleko I brasno !!!!

  3. Prvo Kosovo nije drzava vec je deo Autonomne oblasti Kosovo i Metohija. Sve ostalo proizilazi iz prvog.
    Rezolucijom 1244 OUN je uveo privremenu upravu na Autonomnoj oblasti KiM i dao mogucnost da se lokalni organi dogovore sa republickim vlastima kako da pronadju oblik lokalne vlasti u Autonomnoj oblasti. Usaglaseno resenje mora biti predmet odlucivanja u Skustini Republike Srbije jer samo takva odluka moze imati pravno dejstvo. Da bi odluka bila pravosnazna mora biti u okviru Ustava Republike Srbije i mora se potvrditi na referendunu svih gradjana Srbije.
    Prema tome, ne petljajte previse i ne razvlacite jer prolaze svi razumni rokovi, pa ce privremena uprava m orati da se okonca. Smirite strasti i nerealna ocekivanja, pa krenite da se dogovarate tako da to ima smisla i da je u okvirima Ustava Srbije i Povelje OUN.

    1. Jeli Miroslave, ti stvarno verujes u to sto si napisao?!!!. Ajde na rucak kod mene i ponesi pasos sa sobon, imam dobru domacu vinu i hrane proizvodjena u EU, bolji kvalitet ali malo skupja od vaseg djubreta. Da budem iskren komso, osim Coca Cola, nikad srpske proizvode nisam kupio, nit cu ikada kupiti. Miroslave ne zaboravi pasos, trebat ce ti kad stihnesh kod drzsvne granice SRB – KS. Privremeni Miroslave, takozvani komsija, slatki snovi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.