Ahmetović: Poništenje referenduma neće sprečiti Dodika da slavi

* Ustavni sud BiH doneo je u četvrtak odluku o poništavanju rezultata referenduma održanog 25. septembra u Republici Srpskoj
AKTUELNO: Potpredsednik SDA o obeležavanju dana Republike Srpske 9. januara

Ostavite komentar


  1. Dodik kao predsednik "republike srpsko/sumske" u Bosni, slavice jos jedno vreme sve postojece i nepostojece praznike. Uskoro ce i njemu mecka zaigrati pred vratima. Narodu na ivici ekonomskog kolapsa nije do nikakvih datuma
    i nepotrebnih slava i pitanje je vremena kada ce despota Dodika uhvatiti za vrat..
    Finansijska cesma iz Beograda je presusila jer i sami imaju na desetine slicnih
    i nepotrebnih Dodika kojima je umesto ekonomije ostalo da narodu prosipaju suplje patriotske parole. Za srecu Dodik ima vilu na Dedinju (Beograd) gde ce moci da se skloni kada zagustu u njegovoj domovini "mrskoj mu" Bosni. i Hercegovini..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.