Aja Jung kandidatkinja za odbornicu koja neće biti odbornica

Druga na izbornoj listi SNS na beogradskim izborima

Ostavite komentar


  1. Klasična laža i paralaža – ja se eto malo angažujem zbog grada i kulture …

  2. ako si rodjena Beogradjanka, i to peta generacija koja živi u istoj kući na Dorćolu, to te onda kvalifikuje za sve poslove ovoga sveta. Glasam za SMS samo zbog jedne rodjene BG zene, i to sa Dorcola, peta generacija

  3. Nema ličnih ambicija, žena zna šta govori! Ne bi bila druga na listi! Važno je šta će posle raditi i koliko će imati uticaja na poboljšanju kulture, a ne mora biti ministar! Verujem da će biti kao što je rekla!

  4. Nikad cula za nju dok nisam citala u Politici o nekoj raspravi sa Minstarstvom kulture…
    Bas me cudi da na listu nije stavljen neki Politikin kolumnista Janic, nikad cula za njega, koji je zaduzen da pise negativno o Djilasu i Sapicu i verovatno o drugim opozicionim liderima.
    Bez obzira na listu, SNS ce dobiti najmanje glasova od kako su na silu smenili Djilasa!

  5. Ako je ova izjava tacna, Aja je onda krajnje nekorektna prema gradjanima. Znaci ja kao gradjanin glasam za nju a ona moj glas da nekom nepismenom debilu, ovo je krajnje sramotno.

  6. Podrška našoj koleginici i najboljoj balerini koja je ikada zaigrala na daskama Beograda!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.