„Ajvor Roberts i za Miloševića tvrdio da je garant mira na Balkanu i znamo kako se to završilo“: Da li je Vučić nezamenjiv?

Ostavite komentar


  1. nikada nije nezamenjiv!!!
    Dosta je na 4 god.,i previše,ako ne valja.
    Vodite ga k sebi!!!
    Nama ne treba!!!

  2. Roberts hoće da kaže da je Vučić nezamenljiv,jer samo on može da prihvati sve u vezi sa Kosovom što Zapad predloži a zbog moći koju ima i koja je delom manipulativna ,to medju gradjanima Srbije ne bi dovelo do nekih većih protesta i nemira.Tadić je odbio Merkelovu ponudu,ne zato što je ona bila loša i što je on neki nacionalista ,već što nije imao snagu i podršku gradjana da to sprovede.Prvi SNS ne bi mu dao da živi od pobuna i protesta koji bi se dešavali.I tu je Roberts u pravu.U tom smislu,Vučić je nezamenljiv,a kad se implementira Makron Šulc dogovor i kad Kosovo postane drugorazredna priča tad će Vučić biti zamenljiv,ne zbog Kosova ,već zbog korupcije ,kriminala,tajkunizacje i estradizscije Srbije ,gušenja medija ,zavisnog sudstva i zakonodavne vlasti od izvršne ,urušenih svih institucija i..

  3. Istina nije estetska kategorija. A naša vajna opozicija zapravo samo glumi opziciju. Zato je režim i postao imun na nju. Dostojan protivnik Miloševića, čijom je podlom isporukom u Srbiji, stvoren politički vakuum, mogao je da bude samo kakav vispren Karađorđević. Slično stoji stvar i danas, samo što nam Vučića niko ne traži.

  4. Srbi sa Vučićem ne mogu da koegzistiraju ni sa samim sobom. Ova zemlja je okupirana iznutra, jasno je pod čijim pokroviteljstvom.

  5. Ajde sada realno, da li neko moze da prepozna u opoziciji nekog ko ce imati takav autoritet da moze da ozbiljno pregovara sa bilo kojom stranom. Opozicija jos nije usaglasila da li postoji burek sa sirom ili je burek jedino sa mesom. Kada se na milimetar izadje iz narativa o Vucicu, oni se odmah posvadjaju. Naravno da je Vucic najveci autoritet i zato je lakse pregovarati sa jednim covekom nego sa nefunkcionalnom porodicom opozicionih politicara.

  6. Za Lazovicev komentar mogu da kazem da ima osecaj kiselog grozdja, zasto njegove eko-ratnike nije neko prepoznao kao neku politicku silu. A realno oni to i nisu, jer van Beograda ljudi ne znaju da postoje. Za Milivojevica, sta covek da kaze, on je hodajuca parodija opozicije. Istina da je MIlosevic smenjen,ali posle bombardovanja i gubitka Kosova. Sa druge strane Vucic dolazi posle DOS/a, jedne dokazano gubitnicke i lose vlasti, koja je u miru uspela da unakazi srpsku ekonomiju kako nije stradala u ratu. Tako da nije bas ista situacija da se uporedi sa Milosevicevim padom.

  7. Necemo dozvoliti da bilo ko kazu nijednu ruznu rec za naseg predsednika Aleksandra Vucica jer on sve najbolje samo zasluzuje

Ostavite komentar


Politika

Ivana Parlić o razlozima zbog kojih je napustila Narodnu stranku: Ne prelazim ni u jednu drugu partiju 10

Ivana Parlić o razlozima zbog kojih je napustila Narodnu stranku: Ne prelazim ni u jednu drugu partiju

"Ostavku na mesto potpredsednik Narodne stranke podnela sam jer je za mene apsolutno neprihvaljiva podrška SNS-u, na bilo kom nivou. Posle podrške koju su odbornici Narodne stranke dali SNS-u na Vračaru i Starom Gradu, od ostatka Predsedništva sam tražila objašnjenje i isključenje iz članstva pomenutih odbornika...Kako nije došlo do njihovog isključenja, podnela sam ostavku", ističe u razgovoru za Danas Ivana Parlić, dosadašnja potpredsednica Narodne stranke, koja je i napustila NS.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.