Akademik Dušan Teodorović otkrio za koga će glasati 17. decembra: Ima dve opcije

Ostavite komentar


  1. Bravo, profesore. I ja glasam za „Srbiju na Zapadu“, jedinu listu koja nije pod kontrolom srpsko-ruskih službi. Za razliku od Vas, ukoliko ta koalicija ne preda izbornu listu, ja ne izlazim na izbore. razlog sam već naveo.

  2. Džaba Vam akademsko zvanje, ako nemožete da skužize da je glas za „Srbija na zapadu“, bačen glas u Vučićev brlog.

  3. Gospodine Teodoroviću, cenim vaš rad, stavove i želju za promenom ovog režima ali kako ne shvatate da lista koja ne može sakupiti 10000 glasova ne može da pređe cenzus ni pomoću trikova i da to ide na ruku vladajućem nakaradnom režimu? Dajte uozbiljite se! Možda neki sa te liste rade za režim ali vi valjda ne radite!!!?

  4. Gospodine profesore,
    Vi kao veliki borac za promene i demokratiju, stvarno morate da pazite na svoje izjave, jer Vi niste bilo ko u ovom društvu. Poštovanje i živi i zdravi nam bili.

  5. Pitanje je da li će glas akademika završiti kod Vučića. Neka mi neko objasni koje su programske razlike između Dveri i SRS, ja ih ne vidim?

  6. Право је питање за све зашто се сваки избори приказују као референдумски (за и против власти, за и против Запада или Истока) и зашто се нико до сада није заложио да се промени макар изборни систем (осим Милоша Јовановића). Више од тридесет година тако гласамо и шта је резулат? Како је могуће да нам је свима доста власти, али опозиција не може да се договори око минимума заједничких интереса? Сви се оглашавају на форумима, али нико неће да предузме нешто. Зашто нам се не придружите да будете контролори на изборима?

  7. Što ste spopali čoveka? Kojoj će od pro-litijumskih opozicionih lista dati svoj glas je njegova lična stvar. Ja ću glasati za one koji podzemne vodene tokove žele sačuvati nezagađenima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.