Akcija policije u centralnoj Srbiji, uhapšeni kosovski specijalci

Ostavite komentar


  1. Citat: Pripadnici specijalnih jedinica srpske policije uhapsili su danas, na teritoriji centralne Srbije trojicu do zuba naoružanih kosovskih specijalaca, nezvanično potvrđeno RTS-u.
    Komentar: dobro uradjeno. sta za boga traze do zuba naoružanih kosovskih specijalaca na teritoriji centralne Srbije….

  2. Do zuba naoružani šetali se po Srbiji?? Ovo je dostojno jednog Minhauzena. Ali ako je istina, onda odmah ostavka Vulina i Gašića. Ali kao što je bio u Ribnikaru tako je i ovo istinito.

  3. Da da, bas danas kad su gradjanski protesti… Ha ha sta sve ovi nece da smisle. Pozajmio kurti vucicu par momaka pa ajde da ih u’apse i pomognu jedni drugima, teska su vremena… Cirkus.

  4. Ma to su oni sto seku drva na Kopaoniku, do zuba naoruzani testerom za drva……

  5. Niko me ne može ubediti da Kurti i Vučić ne rade u dogovoru… Prvo, kad se videlo da kontramiting propada „brate Aljbine, ajd ono naše“, pa onda ovo u trenutku kada u Beogradu boravi Komandant KFORa i predstavnici Kvinte… Braćo Albanci, a da Vi malo preispitate za koga radi Aljbin i zašto?

  6. ovo je ne shvatljivo..neshvatljivo ili su to neki priuceni policajci ili ..ne obučeni ,nestručno ili sta, pa ovo je pitanje svih pitanja..mozda su pogrešili prešli liniju graničnu u nekom bespuću ili ili , ovako da nesmotreno se nadju na teritoriji unutrasnjosti srbije je za ne poverovati..mada izaći će i ovo hapšenje kad tad na videlo ,, kako je to izvedeno kako…nestvarno..ali sta ce reci njihovi advokati……

  7. Srbija treba da ima svoj satelit koji bi nadzirao ugroženi teritorij…

  8. Kakvi crni specijalci u takvim uniformama i sa starim kalašnjikovima M70B1 sa kundakom.Slatko sam se nasmejao…

  9. Svako pri zdravoj pameti vidi da je ovo iskonstruisano. Al ima onaj deo Srbije kome su ovakvi performansi namenjeni i koji ga gutaju- sve sa celofanom…

  10. Cista laz i manipulacija vlade, ali protesti idu dalje. Poznate se njihove metode – gori im pod nogama i svasta ce uraditi da sacuvaju vlast.

  11. Ljudi, odmah sam skačio na Kosovske sajtove da proverim, mediji tamo pišu da su bili unutar Kosova i da su im kola još tamo. Kakva je ova laž o Centralnoj Srbiji, lako se može proveriti. Pozdrav

  12. Ovo kao da je Putin smislio… bas sada kada hapse srpske kriminalce na Kosovu, kao ‘do zuba naoruzani kosovski specijalci’ uhapseni u centralnoj Srbiji… koja lazarija… da im malo vratimo… LOL

  13. Na snimcima se vide sredovečni, prosedi muškarci koji ni izdaleka ne liče na specijalce koje vidjamo u vestima sa Kosova. Ni uniforma ne liči. naoružanje je izgleda verzija Kalašnjikova koji mislim da Kosovske oružane snage ne upotrebljavaju, obzirom na to da ih oprema Nato. čoveku koji leži u sredini su vezane ruke ispred glave a puška i pištolj su stavljeni pravo ispred njega. Sad, nisam baš stručnjak za prevare, ali ovde mi nešto mnogo smrdi.

  14. @Albanac znaci ako kosovski mediji tako kazu onda je tako. Jeste, uhapsili ih na Kosovu a ostavili im tamo auto. Kada se hapsi, zapleni se sve.

  15. „Albanci“ koji su RUSKI DRZAVLJANI… hahahaa! Lukavom i pametnom je sve JASNO!!!

  16. Jadnije specijalce nikad nevidoh,ako su ovo specijalci ja sam Miki Maus

  17. Dogovorno, kontrolisno dizanje tenzija i sa jedne i druge strane.
    Glavni gubitnici su Srbi na KiM.

  18. Kakvi bre specijalci, ovo si COBANI. Neko ih navato i dao im oruzije (citaj – tandzare), iz proslog veka. Ovo je TESKI dogovor u veoma LOSOJ reziji Vucko – Kurti. Zato je danas i ODLOZENA sednica o raspravi o Min. Policije Gasicu. Sutra ce biti, “ovakovog coveka ste nasli da smenite”. Koji hapasi “specijalce”… LAKRDIJA TESKA. Sramota me samog sebe.. kad ovo vidim.

  19. Prvo, „administrativni pojas“, tehnički jeste u centralnom delu Srbije, ali to je zapravo pogranična zona između Srbije i Kosova. Tako da su malko zalutali.
    Drugo, „do zuba naoružani“ su imali po jedan kalaš i jedan TT-jac. I baterijsku lampu. Rambo bi im pozavideo.

  20. uhapseni granicni policajci kosova a ne kosovski specijalci i to u unutrasnjost kosova oko 300m,to je film aleksandra vulina i gasica

  21. Ovo specijalci kosovske policije (em matori, em debeljuskasti) opremljeni puskama starim barem 30 god… Jel neko veruje u ovo uopste? Samo skretanje sa teme.

  22. Ma kakvi specialci oni su policajci granične policije koji redovno patroliraju na granici i ne treba da se euforišite mnogo jer u normalnom svetu ne se desavaju ovakve stvari jer ako pocnemo da se uhapse medju sobom onda idemo prema ratu a tog je bilo i zna se ko kako prosao.Svaki dan mozemo da uhapsimo i mi i vi jer granicni policajci dve drzave se sretnu cesto ali ovo se desilo u zamku i ne bi smelo da se desi e sad da vidimo kako ce proci srbija!

  23. Нису ово никакви специјалци. Ко има бар две чуке да се разуме у униформе види да је ово обична патрола КП наоружана са АК47. Вероватно ухапшени на администр линији.

  24. Kako su uopste uspeli da stignu dotle i zar ne bi trebalo na doživotnu u neki nas zatvor?

  25. Da se poštovala rezolucija 1244, sada o ovome niko ne bi pisao jer se procedura sa jedinom oružanom silom na KiM, sa KFORO-om, zna do detalja.
    Pritadnici kosovske policije nisu smeli da budu blizu adninistrativne linije, posebno ne sa ovakvom opremom i naoružanjem.
    Čestitam pripadnicima snaga bezbednosti na izvedenoj akciji.

  26. Skrecete paznju naroda ,sta ce sutra biti ponovo.Provaljeni ste odavno.Protesti se nastavljaju !!!

  27. I baš sad da nam smenjuju ministra Gašu kad su naoružani oni tamo navalili na našu teritoriju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.