Ako me smene, to neće biti zato što sam loše radila

Nataša Zečević, liderka inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde u Pančevu, za Danas

Ostavite komentar


  1. Bravo za profesorku i direktorku Zečević.
    Profesori da vas vidim na delu. Ne dozvolite da je ućutkaju i smene.

    1. Profesori se ne pitaju nista, narocito u Pancevu. Smenice je ubrzo, na zalost, premda svi znaju da je odlicno radila svoj posao. Skola je jedna od najboljih u Srbiji, ucenici je obozavaju, kao i svi profesori iz Panceva.
      Na zalost, pitanje je da li ce opstati i kao profesor dalje, diktatorsko mafijaska vlast u Pancevu ovakve stvari ne prasta!

  2. Наравно да нисам за смене. Госпођа би требала питати Ђиласа колико је, у време своје власти, имао опозиционих директора. Уосталом закон који госпођа помиње, променила је садашња власт.

    1. Ђилас је био градоначелник. Ништа није био у републичкој власти. Па није ни бирао директоре. Пробај мало да научиш шта су чије надлежности. Мада ја мислим да ти је посао да лупеташ по друштвеним мрежама

  3. Volela bih ako direktorka ovo procita da mi odgovori da li je tacno da zatvara neka odeljenja? Verovatno zato sto je dobra skola pa deca nece u nju. Toliko o dobrom radu u skoli.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.