Ako se bude kažnjavao opozicioni bojkot skupštine, slede “mnogo oštrije akcije”

Petnaesta slobodna zona u Nišu posvećena netransparentosti rada gradske vlasti

Ostavite komentar


  1. Dakle građani izaberu odbornike i poslanike da iz zastupaju u skupštini grada ili republike. A odbornici i poslanici sede kući primaju platu i „slede politiku svoje partije“.

    Mene kao nezaposlenog bez primawa interesuje da li mogu da budem „bojkotaški odbornik2 i da primam i ja tu platu za sedenje kod kuće.

    Ne pada mi na pamet da glsasm više ni za jednu stranku koja će da sedi kući i da prima platu umesto da se u skupštinama bori za moja i moja prava

  2. Koliko je grad Niš nevažan aktuelnom režimu vidi si po tome što ni jedan bot nije demantovao vesti iz ovog teksta.

  3. problem? ne, samo vratite mandate, i vi i svi ostali u svim skupštinama od republičke do opštinskih i srušite ih, jer ovo što radite poslednjih meseci nije bojkot , nego samo obično neprisustvovanje sednicama i čuvanje rezervnog položaja . za to, jer to je običan i neopravdan dolazak na posao bi i trebalo da postoje sankcije kao što postoje za ostale ostale zaposlene .

  4. Gde ćete veću kaznu za bojkot opozicionih poslanika od toga što u narednom sazivu neće više biti poslanici.

    1. Pa i ovi vucicevi balvani uzimaju plate? A vise stete drzavi i drustvu nego koristi

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.