"Ako se Dodik ne odazove, prisilno će ga privesti"

Ostavite komentar


  1. Нисам знао да постоји привођење које није присилно. Но добро, могу да покушају. Рачунам да ће га Срби бранити. У крајњој линији, све зависи од односа снага. Или ће се Срби бранити или ће нестати. Хвала Богу, па су Срби у РС ту лекцију научили.

  2. Mislim da su izjava tužilaštva BIH i EU čista perverzija.Kako je Dodiku ugrožena bezbednost ako ode u Sarajevo, možda bi najbolje bilo da ga saslušaju u Banja Luci.Mislim da se u zapadnoj zajednici stvorio lažan utisak kako su Bakir a samim tim i muslimani u BIH jedini koji se brinu i staraju za jedinstvenu BIH.Podsetiću vas da je podelom Bosne srpska strana oštećena jer po katastru u Bosni ima 72% uknjižene srpske zemlje a Dejtonskim sporazumom Republika Srpska je spala na 49% teritorije.Prema tome Republici Srpskoj je stalo da opstane BIH taman toliko koliko i muslimanskoj strani.Potrebno je razbiti taj mit koji je zapad stvorio kako se jadan Izetbegović jedini brine uz njihovu pomoć kako bi Bosna opstala.Da bi se ovo stvarilo potrebno je da svi strani predstavnici napuste institucije federacije te da se o budućnosti Bosne neposredno dogovaraju konstitutivni narodi u Bosni.

  3. Ovima iz muslimanskog entiteta baš stalo da se napravi belaja u BIH. Dodik ima fanatike za sobom. Ne igrajte se vatrom balije!

  4. Buzdovana Dodika su istrazni organi BiH-a trebali odavno da privedu.
    Njegov izmisljeni referendum kojim ovaj "cuva" srpski narod (koga je isti oglodao do kosti) je samo kap koja je prelila casu. Istrazni organi BiH-a su trebali odavno da ga privedu zbog unistene ekonomije i milionske pljacke koju je ovaj despot/car
    "republike srpsko/sumske" uradio zadnjih 15 god njegove neprikosnovene vladavine u ovom BiH entitetu. Zato se toliko i trudio da Sud i Tuzilastvo BiH-a pokusa da ugasi jer su mu oni jedini mogli stati na rep za razliku od tkz suda i tuzilastva "republike sumske" koje je ovaj potpuno kontrolisao.

  5. PS Unapred se izvinjavam za neku stamparsku gresku.

    Ne znam da li se moze hapsiti legalno izabrani Predsednik jedne drzave, na funkciji. Jeste u Srbiji uhapsen Milosevic ali u tom trenutku nije bio predsednik drzave.
    Za hapsenje predsednika drzave prvo mora da se organizuje opoziv sa funkcije pa tek onda moze da dodje do hapsenja. To je valjda demokratija mada kod amera to nista ne znaci. A o Bakiru Izmet Begovicu ni reci.

  6. "Skretnicar"
    Nije Dodik predsednik nikakve "drzave" nego je nazalost predsednik jednog od entiteta/regiona medjunarodno priznate drzave Bosne i Hercegovine. Manje citajte "Kurir","Informer","Vecernje Novosti" i sl bulevarsko/rezimsku stampu jer cete u suprotnom morati da sa uniformom i oruzjem branite Dodikovu nezaradjenu vilu na Dedinju i milionske iznose koje ovaj vas predsenik "drzvae sumske" u BiH
    ima u okolnim bankama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.