Ako trebam Vučiću, biću mu sluga

Nakon deset godina od pokretanje istrage Bogoljub Karić se vratio u Srbiju

Ostavite komentar


  1. Izgleda da osim Miskovica, kome je zarad "borbe protiv korupcije" AV bukvalno skratio zivot, u Srbiji vise NEMA tajkuna! Svi ostali su posteni biznismeni, ukljucujuci i doticnog gospodina koji je bas SPOSOBAN! Kako se inace od pevaca po svadbama moze za par GODINA basnoslovno obogatiti?

  2. Hvala Kariću što je u startu objasnio ko je omogućio da tužba zastari, a posebno se zahvaljujem Vučiću na fenomenalno odigranoj ulozi predsednika vlade koji je ljut na ministarku "pravde" i ostale koji su doprineli realizaciji njegovog plana da svog najboljeg slugu vrati u Srbiju.

  3. smrad je trebao da ostane u rusiji. ali vucicu i nikolicu zafalilo love. treba za kampanju. pa je moraop da dodje sluga pokorni kako sam kaze. razvezi kesu da ovi idioti napine dzepove dobices sve,

  4. Vođina borba protiv tajkuna!? Pa oni sede u Skupštini na njegovoj listi! Jadna li si Srbijo! BEŽITE DECO ODAVDE!

  5. Vucic je demostrirao svoje manipulatorsko umece, kako je ljut zbog nedostatka dokaza za Dinkica i Karica. On se jadan kao muči da dovede Srbiju u red i da ju nikada više ne vode Tajkuni, a tamo neki tužioci drže predmete u laticama da zastare. "Dali je to Nela moguće", a Nela se smješka i kaže kako je "Srbija pravna država" i ministar pravosuđa se nemiješa u rad tužilaštva i sudova. Bravo Nela, vidiš to nism znao, a ona se i dalje smješka. Karic je u koaliciji, a Dinkic zaduzen za poslove sa Arapima. Evo kako je nekada Đuka Moler odavno uočio, kao slučajno nazvao običan gledaoc u studio Vučića. Pogledajte molim Vas: https://www.youtube.com/watch?v=AJR7muuCbGM

  6. Rekao je sve ono što je rekao u više navrata zadnjih godina ,pa videćemo hoće li i održati reč.

  7. Uvek je bio takav Karić , pa i prema Koštunici i Tadiću ali oni su hteli da mu uzmu svo bogastvo i ubiju ga.

  8. Kobačno jedan koperativan tajkun, svi ovi do sada su nagrabili sebi imovine gradjana pa beže na Havaje, Haite, Maldive i ne haje za zapošljavanje i otvaranje fabrika i pogona po Srbiji.

  9. Ponavljam činjenicu koji Vaš administrator pre dva dana nije objavio, a ne mora ni sada:

    Rezultati Vučićeve obećane borbe protiv kriminala:

    Stanko Subotić, optužen za krimina – oslobođen.
    lađan Dinkić, kome je Vučić lično poklanjao prugasto odelo – oslobođen
    Bogoljub Karić, optužen za kriminal – oslobođen.

    Dakle, kriminala u Srbiji više nema, kriminalci više ne postoje.
    Tako je Vučić ispunio još jedno svoje obećanje.
    Svi vi, koji ste sumnjali u njega, počnite jednom da mu verujete.
    A što se Patrijarha tiče, trebao bi da se vrati na prvi čas veronauke.

  10. Kolliko treba novinarske hrabrosti da se prepise iz duplerice Mclean (kanadskog nedeljnika) obrazlozenje zasto Kanada nije zelela da im izda boraviste. Lepo obrazlozeno. Koliko hraborsti treba novinaru I zastite da napravi clanak o kradji pejdzer kompanije uz upotrebu dugackih I kratkih cevi od strane muza majke nase iz Bolivuda. To je bila multinacionalka u malom (obicni ljudi sa obicnim zanjimanjima skupili crkavicu da investiraju u dobru ideju) Medjutim ovoj barabi I krimialcu I peracu paru sinulo vervatno u WC kada je izvukao glavu iz zadnjice da to moze da bude nesto dobro pa rafiniranim metodama dukgacka kratka cev u kupovinu. To je probao I Kanadi pa je popio nogu u zadnjicu posle defilea sa klerom po crkvama I zlatnim krstovima finasiranim od para ukradjenih od srpske sirotinje.Samo dva calnka I sto godina robije u svakoj civilizovanoj drzavi bi popio

  11. Богуљуб Карић је увек знао како да ради, на запошљавању људи, увек је градио профитабилне кмпаније. Срамота шта су напоковали свих ових година. Пожелила бих потпуну срећу Богуљубу Карићу и велики повратак у Србију. Да је жив и здрав и да настави да ради где је стао пре 11 година. Добродошао у Србију.

  12. Nas narod je na izborima 2012 vecinski glasao za vladu DS-SPS-G17, a Nikolic je malom vecinom pobedio Tadica, to sto nam se tada desilo a cije plodove i sada osecamo, posledica je greske tzv. elita a ne naroda ocigledno. Elite uzmite se u pamet a nekima moramo reci zbogom. S tim u vezi pozdravljam novije pisanje Danas-a.

  13. Ako si, gospodine, sluga onda nemas kanabe vec sedis na podu nize onoga ko je na kanabeu i kome ces ti sluziti kao verni sluga.Predsednicki izbori su tu i te kako ces sluziti u prljavoj kampanji.Zbog toga ti je valjda i omogucen povratak.

  14. Doso Karic.Dosla nam sreca. Nece se baviti politikom.Blago si ga nama.Obecao da ce dignuti Srbiju na noge.I to kao Vucicev sluga.Bog ga pomogo.A kad bude Premijer, dici ce nas do neba, gde nam je i mesto.Veselimo se , sinji kukavci, zalosna nam majka zapevala, u ladno nas celo ljubila…

  15. Kad pomoslim da nema gore,psiho me svojim potezima ubedi da ima.Srbija je osnov za izreku dno dna.

  16. Beše mu patrijarh gost,gde su se vodili sentimentalni dijalozi! Moglo se videti kako su jedan drugom nedostajali,sve ove godine! Naprost,da suza suzu stigne! Eto!

  17. Karic je svakako pratio sta se dogadja u Srbiji od kada je Vucic premijer i verovatno je sve dobro snimio jer Karic nije naivan.

  18. Čovek je sada slobodan, a za neuspeh sudskog postupka treba krivca tražitit u tužilaštvu koje je dzvolilo da postupak propadne pre završetka.

  19. Svi se nešto uzjoguniše u komentarima, kao da je Karić nekakva politička veličina, da će da poremeti izbore, da je dobar s Vučićem, te da je dobar sa Nikoliće… A čovek se samo vratio kući.

  20. Karic je svakako pratio sta se dogadja u Srbiji od kada je Vucic premijer i verovatno je sve dobro snimio jer Karic nije naivan.

  21. Pošteniji su Karići od Koštunice, Tadića, Cvetkovića, Ješića, Pajtića, Božoviča, Čede, Šutanovca, Čanka, Živkovića, Radulovića, Šešelja…mnogo puta.

  22. Jedino sto bi ti trebalo da uradis to je da se manes politike i da pokusas da ulozis novac, nisi ni ti cvecka.

  23. Konačno jedan koperativan tajkun, svi ovi do sada su nagrabili sebi imovine gradjana pa beže na Havaje, Haite, Maldive i ne haje za zapošljavanje i otvaranje fabrika i pogona po Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.