Ako unapred odustanete, sigurno nećete uspeti

Đorđe Vukadinović, poslanik i politički analitičar, za Danas o bojkotu izbora, pregovorima vlasti i opozicije i uticaju EU

Ostavite komentar


  1. Još jedan od profesionalnih poslanika. Namerava da tu dočeka penziju, nije bitno šta će biti sa Srbijom. Argumenti su mu toliko kilavi da ih ne vredi ni komentarisati. Peva u horu sa Čankom, Čedom, Šapićem, Šešeljom i ostalim „ljutim opozicionarima“ koji se neće predati bez borbe…

  2. Nikad mi nije bilo jasno kad Vukadinovic nastupa kao analiticar, a kad kao politicar. Sad mi deluje kao analiticar jer tvrdi da je bojkot los i uz to ne predlaze nikakvu strategiju sem izlaska na izbore pa cemo da vidimo. Dakle, analiticar.

  3. Nema tu šta da se sagleda, gospodine Vukadinoviću, sa osobom koja se dere u obraćanju javnosti i preti, nema druge nego uzvratnom silom nagaziti, od sveopšteg bojkota pa nadalje.
    Od ovakve i sa ovakvim sastavom, skupštine,u kojoj sedite, asne nema.

    Poštovanje Redakciji Danasa

    1. TAKO JE! BOJKOT JE SAVIM OK I USPECE. SECAM SE KAD JE ZA VREME DOSA G17 POZVAO CLANOVE NA BOJKOT ZA PREDSEDNICKOG KANDIDATA, JOS KAKO SE OSETILO!
      NA IZBORE DO SADA IZLAZILO OKO 50% A AKO BUDE BOJKOT IZACI CE 30%. NEKA SEDE SAMI U SKUPSTINI KAO STO SEDE NA PINKU .
      , HEPI I RTS SAMO STANKOVIC, ADAMOVIC, MATIC, JEREMIC, KRSTIC, LADJEVIC, MILOVANOVIC, ANDJELKOVIC I SLICNI ISTOMISLJENICI.
      I NEKA LAZU DA SU PREUZECA PROPALA POSLE 2000. A ZA VREME SANKCIJA, RATOVA I HIPERINFLACIJE JE PRIVREDA IMALA RAST PO 10%( KAD BI SE SALILI). IMALA JE MINUS 100%

  4. Vidite gosin Vukadinovicu, uz odista izvesno postovanje vasoj recitosti, moram da primetim za sada tri glasnogovornika protivu bojkota laziranih i namestenih izbora u reziji diktatora Vucic Aleksandra i njegovih licnih vazala. Prvi je Zelenovic koji ce zaci na lokalne izbore u strahu da ne izgubi nadleznosti u Spacu. Drugi su DS i Lutovac koji su u bankrotu i kojima treba novac iz budzeta. treci ste vi kome, izvinjavam se na pominjanju vase dijagnoze adipositas , koja je po standardima SZO bolest, koju vi izvesno je, ne kontrolisete, ukazuje na mogucnost vaseg ostanka u parlamentu da bi u jeftinom restoranu mogli podilaziti strastima blagoutrobija. O ostalim tzv strankama i satelitskim partijama ovoga pute ne zelim da govorim. Mozda drugom prilikom ako to dozvole moderatori sajta Danas.

  5. Ali se tebi smesi mesto u skupstini, novac iz budzeta, prostor u medijima, mesta u raznim odborima … I to je uspeh zar ne, licni uspeh u propaloj Srbiji.

  6. Eto glasova razuma. Bojkotom dobija samo Djilas a gubi ostala szs opozicija. Na drugoj strani zna se ko „nosi sve karte“. Citav opozicioni protest se, skoro antisocijalno, sveo na hiperrealisticki scenario: od samih sebe i naroda ne ocekujemo previse, e dok ne docekamo da se ovi na vlasti okliznu pa nam pomognu stranci. A posto nas oni trenutno hoce samo kao ikebanu, durimo se i ne izlazimo na izbore. Antisocijalci, iako liseni emotivnog zamagljenja, cesto nisu u pravu, cak i kad imaju pare i moc. Pogledajte kroz istoriju i bice vam jasno.

  7. Kod ovog coveka he sve okruglo pa na coskove. Samo u jedno sam sigurna, svoj radni vek ce zavrsiti u skupstini. Svejedno sa kim.

  8. Nije mijasno gospodine Djordje o cemu pricate.Izlazak na izbore pod ovakvim uslovima je isto kada bi ceo fudbalski tim igrao sa pravom da trci skakutajuci na jednoj nozi i sa istom sutira.Kad god upitrebi drugu,penal za protivnicki tim.Izvolite onda g-dine Djordje izadjite na izbore ine obazieite se na nas koji necemo igrati pod takvim pravilima.

  9. veoma mi je zao sto mi niste objavili komentar a vas sam redovan pratilac sa bedzom na fb i povremeni kupac!

  10. Odluka pojedinih opozicionih stranaka da bojkotuje izbore je doneta preuranjeno i iskreno mislim da te stranke nisu baš svestrano sagledale i proračunale sve aspekte jedne ili druge odluke.

    Nisu to „pojedine stranke“ g.Vukadinoviću nego čitava opozicija. Protiv bojkota su samo vlast,njeni sateliti,interesne grupe i motivisani pojedinci.

  11. Grunf je lepo rekao „ako kaniš pobjediti, ne smješ izgubiti“. Doduše, rekao je i „bolje nečastan bijeg, nego častan poraz“ i „ne predaj se nikad osim kad moraš“…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.