Aktivisti Lokalnog fronta iz Kraljeva stigli u Beograd na protest (VIDEO)

Posle četiri dana hodanja dočekali ih aktivisti Inicijative Ne da(vi)mo Beograd na jednom od pet punktova

Ostavite komentar


  1. Slušao sam sinoć na N1 izjavu jednog od učesnika marša, Kraljevčanina, nisam mu ime upamtio, ali me je čovek prosto oduševio izjavama koje je dao onako dok je jedva hodao umoran. SnS, ako ima imalo sluha, ovog mladog čoveka za jednog od lidera, garantujem, ovako zrele, smišljene izjave nisam čuo još od samog Zorana Đinđića. Srbija je puna prepametnih mladih ljudi.

  2. Danas ste trebali da pišete o onim divnim ljudima iz Pokreta slobodnih građana koji svakog petka u pet već jednu godinu traže istinu o ubistvu Olivera Ivanovića.

  3. Подржавам у свему сем у толикој латиници у натписима. То је некултурно и нецивилизовано у земљи која своју културу цео миленијум заснива на другом писму.

  4. Bravo Kraljevčani, bravo Beogradjani, bravo gradjani nepotplaćene Srbije! Hvala vam na zračku svetlosti u ovom medijskom i držvnom mraku!

  5. Strasno je i uzasno me pogadja cinjenica da su ovi ljudi bili primorani na ovako ekstreman korak, direktno ugrozavajuci svoje zdravlje, da bi preneli poruku ovoj nesrecnoj, apsolutistickoj, gluvoj i slepoj vlastj da glas naroda mora da se saslusa. Naklon do poda!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.