Aktivisti SNS-a u Paraćinu traže izbore

Ostavite komentar


  1. Srpska nzadna stranka hoće izbore kao u Lučanima. Samo na lučanskim izborima oni mogu da pobede.a

  2. Ne znam sta motivise snsOVCE da prave budale od sebe i na zalost,maltretiraju nas ,beskonacno.?Pa recite vasem fireru nek oslobodi medije,bice izbora kad god pozeli.

  3. Direktor skole u gradu koji vodi opozicija!Nigde gde gradove ili opstine vode naprednjaci ne postoji direktor ili neko na manjoj poziciji koji je u opoziciji,toliko o Vucicevoj vlasti.

    1. Pomenuti direktor skole je postao direktor kao clan Demokratske stranke i uspesno je vodio skolu do sada. Relativno skoro je presao u tabor SNS-a jer kontrolu nad prosvetom preuzima Republicka vlast jer u tom slucaju kao clan DS-a ne bi ostao na direktorskom mestu.

  4. direktor škole traži od nekog da „siđe sa grbače“. da ima obraza ćutao bi.

  5. Definitivno, Srbija vise nije drzava kada naprednjacke vucibatine mogu sa drzavom da rade sta hoce. Zna se kada i u kojim slucajevima se raspisuju izbori, ali ovi i to ne postuju!

  6. Molim aktiviste da se uozbilje i aktiviraju donacija ima agrad nazaduje steta je da takav grad propada.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.