Novinar Danasa na licu mesta: Albanci na jugu Srbije uplašeni da bi mogli da postanu „taoci Vučićeve politike prema Kosovu“ (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Jadni albanci na jugu Srbije. A sta im to Vucic radi sem sto im pravi puteve skole i vrtice. Sramota.

  2. U danima kada se Srbi ubijaju, love, hapse i kada niko nije ni lose pogledao Albance u Srbiji, ovde se sada spinuje prica da su oni ugrozeni. Sacuvaj Boze.

Ostavite komentar


Politika

Litijumski paradoksi 10

Litijumski paradoksi

Kako stvari stoje izgleda da ništa neće biti od referenduma na kome bi se građani Srbije izjasnili jesu li, ili nisu, za iskopavanje litijuma u dolini Jadra. Vučić je temu litijuma i bio gurnuo pod tepih zbog izbora, pa bi tek sad apsurdno bilo da raspisuje vanredne izbore zbog teme litijuma, a što traže Dragan Đilas i Marinika Tepić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.