Albanci u Peći Srbe teraju da se izjasne kao Bošnjaci

Reporteri Danasa sa kolegama iz Beograda u organizovanoj poseti Kforovim bazama Bondstil, Filmski grad i Vilađo Italija

Ostavite komentar


  1. Zanimljivo da je iz tog i tako cuvanog Bondstila, sa takvim obezbedjenjem i procedurama, uspeo da „pobegne“ Albanac Jakupi, terorista i ubica koji je podmetnuo eksploziv ispod autobusa Nis Ekspresa. Taj jakupi je interesentan i zato sto je prvi posao EULEX-a kada je dosao na Kosovo bilo njegovo oslobadjanje. Toliko o pravom mandatu KFOR-a, EULEX-a i sta oni zaista rade na Kosovu a sta lazu i pokusavaju da prikriju ovakvim jeftinim, propagandistickim eskurzijama i recitovanjem ispraznih fraza.

  2. Iz vrha vlasti Srbije je stigla naredba, telefonskim putem (da ne ostave pisani trag) da mestani Gorazdevca ne daju nikakve izjave novinarima, jer bi se tada svasta moglo cuti, a sto ne bi odgovaralo AVu.. Dokaz: razgovori vodjeni telefonskim putem koji se mogu izvuci iz baze.

    1. Američka vojna baza „Bonstill“ je na Kosovo nije u Srbiji,još uvek prodajete maglu.

  3. Čoveče, u pojedinim trenucima nisam siguran da li čitam text u Danas-u ili u Večernjim novostima. Šta je reći?

    1. U nekim drugim trenucima, mnogo ali mnogo cescima, nisi siguran da li citas „text“ u Danas-u ili u Gazeta Shqiptare…

  4. Ovo mora da je neka sabozata, kakav je ovo tekst? Navikli smo u Danas-u da citamo sve najlepse o uberhumanom NATO-u, o predivnim i predobrim i nadasve pretolerantnim, Albancima koji ni mrava ne bi zgazili, o oslobodilackoj i herojskoj UCK; da se radujemo uspesima „drzave kosova“, da prihvatamo „realnost“, o Srbima na Kosovu koji uzivaju u blagodetima nove „drzave“… Sta je ovo?

Ostavite komentar


Politika

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 10

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu

Predsednica Kosova Vjosa Osmani, na poziv francuskog predsednika Emanuela Makrona i predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasa Baha, učestvovaće na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara "Pariz 2024" u petak, saopšteno je iz njenog kabineta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.