Ko je činio albansku delegaciju u Rambujeu?

Ostavite komentar


  1. Danas, velikoalbanski tabloid. Izmedju ostalog ali nezavisna i gradjanska novina sigurno vise ne.

  2. Jedini teroristi su bili srpsko rukovodstvo i njihove naoruzane snage. Sad neka terorisu sopstveni narod na sopstvenoj teritoriji

  3. Mnogo kompetentnija delegacija Kosova.Sve
    albanske frakcije zastupljene, a Srbija jednoumlje.

  4. Teroristicka organizacija OVK? haha, zato sto su branili svoju zemlju?
    Fehmi Agani nije ubijen od NATO-a , vec je izvucen kao pas is voza od srbske policije i nadjen mrtav posle nekoliko dana u Lipjanu. Kosovski lideri sve sami olos do olosa, a Karadzic , mladic , plavsic, Vucic cisti ko suza.

  5. @Znam da necete objaviti moj koment

    Vasa zemlja sigurno nije Kosovo, cak je i taj naziv „Kosovo“ srpski… Neki iz te vase delegacije i jesu olos, eno ga Taci u Hagu, sude mu zbog ratnih zlocina.

  6. @Mitar

    Po kom kriterijum je ta albanska delegacija bila „kompetentnija“? Vasi americki sponzori kazu da je po svemu ta vasa delegacija bila po svemu slabija i da bez njih ne bi sami postigli nista. ‘Kompetentnija“ jer su bile sve albanske naci frakcije? Milosevic je u sastavu svoje delegacije imao cak i Albance, po tvom „kriterijumu“ to je tek bilo kompetentno.

  7. Ovaj poslednji koji kaže da ovk nije teroristička organizacija i da brani svoju zemlju bi bio već procesuiran i u zatvoru da smo mi država ali mi odavno nismo država.

  8. @Logika

    Puno je tu velikoalbanskih/sigurimi botova koji vrsljaju… Nije problem sto oni pisu takve „komentare“, to im je zadatak, za to dobijaju burek. Problem je sto takve, pro-velikoalbanske stavove promovisu nvo-i i mediji registrovani u Beogradu, glavnom gradu Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku 8

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku

Tatjana Manojlović, bivša poslanica i potpredsednica Demokratske stranke, nakon ostavke koju je podnela na stranačke funkcije i isteka poslaničkog mandata, vratila se na Radio televiziju Srbije, gde je zaposlena. Priprema nove projeke u redakciji Dokumentarnog programa, ali je zbog male novinarske plate prinuđena da noću vozi Kar go, a u popodnevnim satima radi kao bebisiterka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.