Aleksandar Ivanović: DS više nije ona iz koje smo izašli

Jedan od budućih predsedavajućih nove Demokratske stranke za Danas

Ostavite komentar


  1. Tesko vi mozete na stazu stare slave. Sa grobarom Demokrata Borisem Tadicem nema boljitka. On je najveci krivac pada i srozavanja stranke. Nista nije uradio po pitanju AP Vojvodine!
    Manjine su u Vojvodini tradicionalno za DS ali sada svi glasaju za Vucka. Zasto?Pitajte Pajtica i Tadica!!!

  2. Nije objasnjeno da li su pomenuti ‘vucicevi Siptari’ vredjali na srpskom ili siptarskom?
    Ako je bilo na srpskom, bolje im je da sto pre nauce siptarski jer ce im isti tu gde jesu jako trebati kada Vucic zavrsi sa njima i Kosovom, … ako vec nemaju napravljene kuce i biznise u centralnoj Srbiji – u koje ce da sklone svoje SNS clanske knjizice!!!

    1. Velizare, da li si promašio temu? Verovatno si hteo da pišeš o Đilasovom debaklu u Leposaviću.
      P. S. Na KiM sam živeo pedeset godina i nikada nisam čuo da postoji šiptarski jezik, znam i odlično razumem isključivo albanski jezik.
      P. S. S. Po ustavu R. Kosovo Albanci i Srbi su ravnopravni, kao i njihovi jezici i pisma i u službenoj su upotrebi.

  3. zvuci kao dobar plan. nadam se da ce barem oni lansirati jedan cvrst plan za obnovu Srbije i uljudjivanje iste. bez jednopartijske stahvlade koju sada imamo.. koja obljubljuje nase zene, koristi nas novcanik kao samoposlugu koja bejzbol palicama udara po glavi svakoga ko protiv njih progovori.
    I vremena nema puno. Ako demonstracije utihnu i prestanu SNS ce hirurskom preciznoscu neitralistai svaku opoziciomu snagu da se od toga nece oporaviti na(p)rednih 10 godina.

  4. lepo ih narod ujedini ali dokle ce izdrzati..verovatno dok osete da mogu nzadovoljit licne politicke apetite.. jel kome jasno da u svakoj stranci ima 30% Vucica Tadica Lutovaca Trifunovica.Dacica.pitanje okolnosti i uslova kada se mogu ispiliti i nanijeti stetu drzavi i narodu.. e zarto nam treba uredjenje i sistem da ma ko se ispilio i poceo ukoso da drnda da automatizmom bude promenljiv i kontrolisan .. a dotle uzivajmo u vecnoj igri ko olimpijske igre

Ostavite komentar


Politika

Vanredni izbori ili protesti: Kako se boriti protiv vlasti i Rio Tinta? 9

Vanredni izbori ili protesti: Kako se boriti protiv vlasti i Rio Tinta?

Iako se poslednjih dana od pojedinih opozicionih stranka, kao sredstvo borbe protiv vlasti i Rio Tinta ističu vanredni parlamentarni izbori, po tom pitanju nema jedinstvenog stava, pa se takođe iz opozionih redova može čuti i naglašavanje protesta kao primarnog sredstva borbe. Kako ističu naši sagovornici, ovo jeste tema koja opoziciji može doneti glasove simpatizera vlasti, ali naglašavaju i da protesti i izbori ne treba da se posmatraju kao suprotstavljeni načini borbe.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.