Aleksandar Ivanović: Snimci kamera dali bi odgovor ko je ubio Olivera

Ostavite komentar


  1. I kamere na vladi su bili iskljucene kada je ubijen Djindjic, pa niko me nije palo napamet da optuzi sefa Djindjicevog obezbedjenja, koji je iskljucio kamere i dan pre atentata dao ostavku.
    Naposletku, jel’ zna da drzava Srbija ne moze da deluje u Kosovskoj Mitrovici a pohapseni i optuzeni su upravo policajci Srbi u KPS.

  2. Nato baza na Kosovu ima sve informacije o ubistvu Ivanovica, ne dopustivo je za njih da tako nesto ne znaju. Da nemaju saznanja insistirali bi na istragama. Da li je drzavni vrh Srbije ucenjen? I da li priznanje Kosova moze uciniti da se svi dokazi o umesanosti drzave Srbije o ubistvo Ivanovica zauvek uklone. Da je Vucic ucenjen i umesan znacemo ako prizna Republiku Kosovo.

  3. Po njegovim rečima, kameru na svojoj kancelariji je lično postavio Oliver Ivanović, a „iz neobjašnjih razloga je bila ugašena u momentu kada je na njega pucano“.
    I sta ima Srbija sa ovim??
    Jel ona iskljucila te kamere?

    1. Pa znamo svi da je Srbija, več davno, na „severu“ namontirala one čuvene Vulinove kamere preko tendera za 1.000.000 €, u kome je, naravno, u „obuhvačen“ i čuveni „tetkin doprinos od cca 20%). Ko i odakle kontroliše kako, da li funkcionišu i da li uopšte postoje te kamere, je drugo pitanje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.