Jovanović Ćuta: To je sve jedna ista ekipa – Vučić, izvestioci, „lajčaci“ i „bilčici“

Ostavite komentar


  1. Moramo da imamo jedan cilj na izborima a to je pobeda ove agonije. Gospoda na vlasti su u svom sopstvenom haosu neznaju gde udaraju, samo izigravaju neku vladavinu jer su u medijima prisutni i nametljivi. Narod je progledalo niko više te televizije ne gledam i ne sluša koje plasiraju lažne vesti a oni lažu sami sebe. Do pobede Gospodine Jovanoviću.

  2. Treba da imate jedan cilj EU i bolji zivot naroda u Srbiji! i ne zrtvovati nas zarad bilo koga van Srbije a to se odnosi na Kosovo/koje je otislo jos sedamdesetih godina proslog veka/.

  3. Ti si stvarno pobrkao lončiće ma sve što si ovde rekao nije ni blizu istine Neća ako budu sankcije uvodili da trpi Vučić već Srbija sve ostalo ti je i glupo i smešno kao da nekog briga kako će opozicija da se organiže i naj bednije ne valjaju parlamentarci BAŠ SI GLUP

  4. Sta ce nama neprijatelji? Sami sebe cemo i pojesti od prostakluka,gluposti i mrznje. Ovde biraju i pobedjuju nepismeni i kratkovidi. Posle njih potop

  5. Opste obrazovanje ovog coveka je katastrofalno. Kakva vlast takva i opozicija. Decenijama ovakvi ljudi unistavaju ovu zemlju. Strasno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.