Aleksandar Jovanović Ćuta pozvao opoziciju da izađe na lokalne izbore

Ostavite komentar


  1. Ma kako izgledalo suludo sto ste isli na decembarske izbore, iapk je bilo dobro. Jedino zato jer je Evropa saznala sa kakvim prevarantima i lopovima saradjuje. Ali, na ove izbore se ne sme ici. Oni ce opet da kradu, ali tada nemate opravdanje, jer ste znali da ce krasti. Samo cete saznati sta su opet smislili da vas prevedu zedne preko vode.

  2. Naprednjaci su spojili izbore, dakle svejedno im je, stigli su da nasele gradove koliko im treba i sad ih nije briga. Vi ste nedosledni, odustali ste od preporuka ODIHR i sad muljate jer mislite da ste dobili maksimum. A niste. Bravo, opet su vas navukli.

  3. Polako se oglašavaju svi koji hoće da izaću na izbore. Krajnje je vreme da sklone samoproglašenog lidera opozicije koji na je prethodna dva izborna ciklusa ostavio Šapića da uništava Beograd.

  4. Sad je prilika da se dobiju normalni izbori i ispune zahtevi opozicije. IZBORI NA JESEN dok se sve preporuke ne ostvare….2 juna ne izlazim na polovicne izbore

Ostavite komentar


Politika

Srbi sa Kosova menjaju vozačke dozvole 8

Srbi sa Kosova menjaju vozačke dozvole

Na Kosovu je do sada podneto više od 2.000 zahteva za zamenu srpskih vozačkih dozvole na kosovske, od čega je 1.739 predato u opštinama na severu, potvrđeno je KoSSevu iz Kosovske policije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.